Novi kolacici

Ovde se mogu novi clanovi od bol-chat.com prestaviti
Poruka
Autor/ica
Mala_zaebana
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#243 Post Postao/la Mala_zaebana »

_ekranka dobro dosla na forum :D
It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....

mala-plava21
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca

#248 Post Postao/la mala-plava21 »

Dobrodosla i ti nama :D
Vjerujem da cemo se uskoro upoznat :wave:
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.

mala-plava21
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca

#252 Post Postao/la mala-plava21 »

YoYo je napisao/la:Evo da se i ja predstavim, nadam se da necu puno tipkarati posto sam popio dva litra kafe...
Zovem se Ljubisa, zivim u Tuzli, imam 18 cigara jos u kutiji, 23 mi je godine, studirao sam svasta... od farmacije, preko PMF-a do prava a vjerovatno cu sad upisati produkciju na scenskim umjetnostima. :blush:

:stupid:

Kako god, ovdje sam dosao kao sto dolazim inace na sva mjesta, slucajno. Osim sto me nekad pukne luda i odlucim odvojit se od svog socijalnog zivota i zaljepiti se za ekran, volim i da upoznajem nove ljude. A volim i zivotinje, samo ne one ljigave i one sto za hranjenje koriste zilete.

Izmedju ostalog, sad imam 17 cigara u kutiji, vjerovatno vas neinteresuje kako mi se zovu roditelji a jos manje zasto postojimo.
:ballbounce:

et, toliko od mene, za sad

Dobro nam dosao :wave:
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.

Odgovori