Kako da te zovem mojim zivotom, kad je zivot kratak, kako da ti kazem sunce, kad dan prolazi, da te zovem cvetu, cvet vene. Zvacu te DUSO MOJA, jer dusa je deo mene!
Dok ovo vece provodim sama,
drhtava ruka poruku pise...
Suza za suzom lagano tece,
tihi se jecaj lagano cuje...
Ova poruka se posvecuje tebi,
uzmi je kao sto si uzeo mene,
a kad je procitas unisti je
kao sto si unistio mene...
Za tobom plakat cu dok mi suze ne presuse....Zauvijek ces biti dio moje duse.Voljet cu te do posljednjeg daha svog, tebi ce biti posvecen zadnji otkucaj srca mog !!!
Vidjeti cu sta nosi novi san..mozda novu ljubav..iluziju san !?! dok se polako spusta noc..dusa zalosnu misao krije ....:Bilo Je Lijepo ,,Ali Trajalo Nije..
Doci ce dan
kad ces pozeleti da me vidish u snu
onakvu kakva sam bila
jer neces moci da podnesesh
pogled na mene onakvu
kakvu si me napravio.
Sve mi uzmite,
nedirajte oci te,
one su mene spasile,
kada su mi sve laze tonule...
mozda ces cuti pesmu,kada je ne cuje niko, i osetices draz kada te najsladje boli, i shvatices tek tada misao zivota-jer covek je srecan samo kada voolii
Upoznala sam te kad sneg se topi,i duva vetar mlak, Blizina tvog tela,dusu mi opi, opi pa tesko udisah zrak. S ne¾no¹cu gledah stopa ti trag, trag u snegu belom, i shvatih da ce¹ mi biti drag u ¾ivotu celom...
MOJ ZIVOT JE POCEO ONOG TRENUTKA KADA SAM UPOZNALA TEBE!!!
Pogledaj mi oci-nekad si to zeleo,dodirni mi ruke-nekad si ih grejao,pricaj mi o nama-o tebi i meni nekad si to cinio,poljubi me-nekad bez toga nisi mogao,voli me-nekad si POKUSAO..
citavog zivota sam shvatala ljubav kao neku vrstu dobrovoljnog ropstva.To je laz:sloboda postoji jedino kada je prisutna i ljubav.Onaj ko se potpuno predaje, ko se oseca slobodnim taj voli celim bicem,a onaj ko voli celim bicem oseca se slobodnim!!
Ako me volis, ne pricaj nikome.
Ako me zelis, ne daj me nikome.
Ako me ljubis, ljubi me njezno.
Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce, oprosteno ti je!!!! :chuckel:
Ako negdje postoji sjaj onda je on u tvojim ocima.
Ako negdje postoji bol onda je to zivot bez tebe.
Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, ti!
Bila bih postelja u kojoj spavas i jastuk na kojem se budis,
zvijezda koju sanjas, suza kada places, osmjeh kad se smijes,
usinila bi sve samo da sam uz TEBE!
Cokoladni bomboni. Ne. Cvjetni med. Ne. Sladoled od ljesnaka. Ne. Secer. Nema sanse. Jebi ga, i dalje ne nalazim nista sto je sladje od tebe.
Eh da imam zlatan noz,
da rasijecem srce svoje,
sa svakom bi kapi krvi,
napisala ime tvoje.
Hej ljubavi u dalekom gradu cuvaj mi se da te ne ukradu,
cuvaj ljubav da nam ne uvene,
cuvaj srecu za tebe i mene!
Ja cu tebe nocima sanjati tvoje ime necujno dozivati,
ti si vizija mog sna, duso moja daleka.
Oci moje traze te, usne zovu te dodji molim te jer ludo
VOLIM TE.