Govor tijela

Diskusija po pitanju filozofije svijesti, logike, metafizike, kao i raznih teoloskih osnova i psiholoskih teorija.

Poruka
Autor/ica
ADMIN_BOL-CHAT.DE

#46 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Ja sam mislio na govor tijela neznam sta si ti mislila :biggrin: :wave:

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#47 Post Postao/la ra-ja »

I ja sam mislila na govor tijela.....mislimo mi isto.. :waves

Savrseno se mi razumijemo ...neko me je stvorio ...taj neko moze mora da me i cuva .... ili da unisti :chuckel:

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#53 Post Postao/la ra-ja »

vasa kultura ponasanja ..u javnom i privatnom zivotu vase drzanje ...govor ...refleksi....su izraz vaseg tijela....

Tirara ,,,zar nisi i sama znala da je zvakacu nekulturno zvakati ,,,praviti balone....razvlaciti je ...to samo rade djeca...a odrasli ne....

Nisi morala to pitati uopste na forumu,,,sorry :D

Mala_zaebana
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#55 Post Postao/la Mala_zaebana »

tirara je napisao/la:Znaci,ipak je zanimljivo,hmmmmm....skrenuti paznju na taj nacin........
Salim se................
Nego,znam neke osobe koje mrze kad vide nekog sa zvakom u ustima,
slazem se,izgleda grozno i infantilno kad s njom cinis akrobacije po ustima,ali mi ne smeta ako se zvace onako diskretno,a stvarno ima onih i koje definitivno odbija kad vide da neko zvace zvaku..samo zbog toga...
Da li to vama smeta?
daaa naravno.....kazu "nije zvaka za seljaka"
mrzim kad neko u drustvu konstantno zvace zvaku na onaj ruzan nacin ,i kad prica s tobom prvo zvaku prevrti u ustima pa ti odgovori...ili kad pushe glasne balone aaaaaaaaaa ..ma zavisi sve do osobe ..kako ko .. kultura...
It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#56 Post Postao/la mrki62 »

Govor tijela i mimika obraza znaju mnogo toga reæi o dotiènoj osobi , no to treba znati i uoèiti :wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#57 Post Postao/la ra-ja »

mislis desifrovati........ :)

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#58 Post Postao/la mrki62 »

Mo¾e i tako al d¾aba ti de¹ifrovanje ako ne uoèi¹ / vidi¹ :wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

Odgovori