Вибір ковдри для холодної зими

Teme koje nisu vezane za druge podforume ...
Odgovori
Poruka
Autor/ica
piterfreide
Pocetnik

Вибір ковдри для холодної зими

#1 Post Postao/la piterfreide »

Настає зима, і хочу змінити ковдру — моя стара вже не гріє так, як раніше. Чув, що натуральні наповнювачі набагато комфортніші за синтетичні, але не знаю, що саме краще обрати: щось тепле і важке чи легке і «дихаюче». Хочу, щоб було тепло в ліжку, але не пітно. Хто що радив би? Які параметри важливі при виборі ковдри на зиму?

iw6kgubvi4
Pocetnik

Re: Вибір ковдри для холодної зими

#2 Post Postao/la iw6kgubvi4 »

Для холодної пори року дійсно важливо знайти ковдру з правильним наповнювачем і теплоізоляцією, а не просто «товсту» або важку. Натуральні наповнювачі, як вовна, мають властивість чудово утримувати тепло і водночас відводити зайву вологу, що забезпечує комфортний сон навіть у дуже низькі температури. Наприклад, у статті на тему вибору ковдри порівнюють два популярні натуральні варіанти — верблюжу та овечу вовну — і детально пояснюють їхні переваги та недоліки: https://le-vele.com.ua/ua/blog/iaka-kov ... hy-ovecha/ . Там можна дізнатися, що верблюжа вовна часто легша і тепліша, а овеча — більш «класична» і м’яка. Обидва варіанти мають свої плюси, тому варто звертати увагу не лише на матеріал, а й на щільність наповнювача, сезонність моделі і власні відчуття комфорту.

Odgovori