Koje osobe sa foruma bi hteli da poznate?
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu

- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu

- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu

- mala-plava21
- Zvijezda na usponu

Alyssa_ je napisao/la:ja sam imala zelju da upoznam pojedine sa foruma, i tako su i oni htjeli, a na kraju kad je vrijeme doshlo ni pip ni od kog a kamoli sastanak....ma bjazi.... [-(
E sad se srami Alyssa ja sam te zvala sebi u Zagreb
a tebe niotkud
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.
-
ADMIN_BOL-CHAT.DE
Nema ban nikad nije dobila banToUrNiQuEt je napisao/la:hvala bebuska... ja tebe takodje zelim upoznat. i nadam se da hocu..Bebuskaa je napisao/la:Alyssu..tourniquite,Mala_plava_21,sabrina ika nje nema nest....
a sabrina_ika ima ban tu.. i zbog toga je nema. :huh: :huh: :huh: mogu je pozdravit u tvoje ime ..cujemo se preko msn...
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu

Alyssa_ je napisao/la:ja sam imala zelju da upoznam pojedine sa foruma, i tako su i oni htjeli, a na kraju kad je vrijeme doshlo ni pip ni od kog a kamoli sastanak....ma bjazi.... [-(
:-k :-k :-k :-k :-k ni pip ni nista... ni ja krecem u bosnu ni ev ja u bosnu dosla niti bilo sta drugo...
Svemirci su krivi za sve...... :-k :-k
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu

LAFF je napisao/la:Nema ban nikad nije dobila banToUrNiQuEt je napisao/la:hvala bebuska... ja tebe takodje zelim upoznat. i nadam se da hocu..Bebuskaa je napisao/la:Alyssu..tourniquite,Mala_plava_21,sabrina ika nje nema nest....
a sabrina_ika ima ban tu.. i zbog toga je nema. :huh: :huh: :huh: mogu je pozdravit u tvoje ime ..cujemo se preko msn...
tak je ona meni rekla.... ja ne znam,.....
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu

Alyssa_ je napisao/la:mala-plava21 je napisao/la:
E sad se srami Alyssa ja sam te zvala sebi u Zagreb![]()
a tebe niotkud
nemam zashta...vec sam ti rekla i prije da nisam ja bila vozac i da imam namjere druge prilike
Ali nemozes reci da nije bilo ni pip niotkoga kad je bio od mene ali nisi nazalost mogla
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu

Alyssa_ je napisao/la:ToUrNiQuEt je napisao/la:
:-k :-k :-k :-k :-k ni pip ni nista... ni ja krecem u bosnu ni ev ja u bosnu dosla niti bilo sta drugo...
Svemirci su krivi za sve...... :-k :-k
ti si zaljubljen, koda je tebi do mene stalo :huh: a reci cu ti, da vidjela sam te :ballbounce:
hmmm to ti mislis... ali nemoj onda govorit niko bip kad ti nisi htjela da bude biip... tak da....