Koliko sam ja vidio on navodi samo "SAHIH" hadise nadam se da znas sta to znaci i isto tako da znas sta znaci "Hasen" "Da'if" i "Maudu".mrki62 je napisao/la:Ja navodim hadise koji postoje a ne koje sam ja izmislio a ti argumente daje¹ kakve tebi pa¹u - kao ovajAbu_Haqq je napisao/la:Slabe si ti pameti momak. Islam je jedan a drugo su muslimani i njihov cejf.
Ti navodis hadise koji tebi pasu a nenavodis druge, znaci ti uzimas sta tebi pase. Nemoj se onda cuditi sto vas ima takvih u BiH.
Cuj, ovo ti sebi dajes za pravo da kazes dali sam ja dobar ili los vjernik. eeeeeee
samo cekaj sudnji dan kad te pred Allaha dovedem i kazem vidi sto se ovaj pravio pametniji od Tebe Allahu.
Merjem majka Isa'a (a.s.) je rodila Isa'a u 15. godini. I sta sad po cijim zakonima cemo se igrati, ljudskim ili Bozijim, kolik ja znam zena postaje kad dobije hajz/mjeseceno krvarenje.Dakle , po èemu to ti ustanovi¹ ko je vjernik a ko ne.Abu_Haqq je napisao/la:Kako da nije i poslanik je kleo nevjernike!
Pitao sam te jesil vjernik i bude¹ li odgovarao na moja pitanja ja æu ti dokazati da nisi ba¹ neki vjernik
Ako neznas nemoj ici na goolge da mi paste i copy vec fino se pokupi sa ove teme i suti bolje ti je bices pametniji.