Vicevi
Dobro je , samo Fata je jo¹ boljaIrMa26 je napisao/la:Pita Suljo Mujo:
- "Boga ti, kako ti zaspis?"
Mujo:
- "Ma nista, ja ti brojim do tri i zaspim."
Suljo:
- "Joj ti si dobar, ja ne mogu brzo da zaspim."
Mujo:
- "Ma nije to uvjek tako, nekad brojim i do pola èetiri!"

Poslao nju Mujo da zaraðuje sa najstarijim zanatom ,...... i tako ona poranila , krene od kuæe i nema je ,........... sati 12 , nje nam , vrijeme ruèku , nje nema , mrak se fata a nje nema, ma ponoæ do¹la a nje nema ,..................... doðe ona sva s*ebana u 5 ujutro a Mujo zagalami na nju : gdje si do sada ?
Pa,.... zaraðivala Mujo , ko ¹to si me i poslo , ¹ta ti je , ¹ta se pravi¹ Francuz ?
Mujo ; a jesil ¹ta zaradila ?
Fata; jesam Mujo ,.. jesam
Mujo ; Koliko ?
Fata ; 202 marke

Mujo ; de ne zahebaji , mogu shvatiti 200 al gdje si na¹la one dvije ????????
Fata ; e moj Mujo , dvije po dvije pa nabralo se
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
Sabah je napisao/la:©veðanka se sprema za seks sa Mujom i poène vaditi kremu i maziti picu. Potom, Mujo, sav napaljen, vadi lanèiæ i stavlja ga oko svog "malog"!
©ta to radi¹? - pita ga ona.
Slu¹aj ba, u nas u Bosni, kad je klizavo mi metnemo lance. - ka¾e Mujo.
nasmija me posteno :biggrin:
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.
ovo jeSabah je napisao/la:©veðanka se sprema za seks sa Mujom i poène vaditi kremu i maziti picu. Potom, Mujo, sav napaljen, vadi lanèiæ i stavlja ga oko svog "malog"!
©ta to radi¹? - pita ga ona.
Slu¹aj ba, u nas u Bosni, kad je klizavo mi metnemo lance. - ka¾e Mujo.
Djeèak uleti u roditeljsku sobu i vidi svoju mamu na tati kako skaèe gore-dolje, gore-dolje. Roditelji su odmah prestali i dok se majka oblaèila djeèak ju upita:
- ©to ste ti i tata radili?
A majka mu obja¹njava:
- Zna¹ sine tata ti ima veliki trbuh pa se tu i tamo mama popne da ga pomogne tati izravnati...
- Pa mamice, uzalud tro¹i¹ svoje vrijeme. Kada si ti na poslu dolazi susjeda, klekne na koljena i napu¹e ga opet natrag.

- ©to ste ti i tata radili?
A majka mu obja¹njava:
- Zna¹ sine tata ti ima veliki trbuh pa se tu i tamo mama popne da ga pomogne tati izravnati...
- Pa mamice, uzalud tro¹i¹ svoje vrijeme. Kada si ti na poslu dolazi susjeda, klekne na koljena i napu¹e ga opet natrag.