Plasticna/estetska operacija??
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Bebuskaa je napisao/la:Ne treba mi operacija nit bi zeljela onakva kakva sam...ako se nekom ne svidja sto se nije uzdiglo nista ispod majice na prsima neka ne gledaju i mirna bosna.....sa ovim kazem svoje misljenje mada ne kazem dali ih imam ili ne.........ali jok operacija.....nemre too..... :biggrin:
=D> =D> =D> =D>
tako je... a i kad operises to vise nije tvoje tijelo nego postajes vise robot.. a zasto da nam to treba,, I zar je vazniji kvantitet od kvalitete ??? .,...
operacija.. [-X [-X [-X [-X
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
Lijepo i pametno :baa:YoYo je napisao/la::-k
ja bi isao na operaciju ako se recimo desi da se sprzim u pozaru ili nesto tako... ali ovako bi naravno mijenjao neke stvari ali nikada operacijom.
Ja uopste nemam nista protiv ljudi kojima treba plasticna operacija zbog nekih vecih deformacija. Izgled ulijeva dosta samopouzdanja. Ali sad ... uvelicavanje pokojih dijelova tijela mi je apsurd a zajedno s tim i liposukcija, pa i face-lifting.
Plasticna hirurgija zna biti jako pozitivna i moze doprinijeti na puno nacina. Samo je pitanje u koju svrhu se neko operise.
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.