Vjerujem da tajna ako je covjek ima treba prvenstveno da podjeli sa svojim zivotnim saputnikom...ionako ce i sam da otkrije sve o meni ....prednosti i mane......nevolim nikakve tajne da imam ...
To bih me opterecivalo kroz zivot..................

Bebuskaa je napisao/la:Draga moja....u ovoj danasnjici je to veoma rijetko da ti buduci muz MORA kao sto si navela da ti isprica i kaze sve o sebi cak i stvari koje nikad nije znao do sada....to su samo zablude...danas se malo vise uzima za pravo ukljucujem oba spola...
Dobro si ovo rekao i naravno slazem se misterija je jako lijepa :biggrin:YoYo je napisao/la:Ja sam za to da svako ostavi nesto za sebe. Pa makar to neka sitnica bila.
Mislim da ste dosta pomijesali laz i prikrivanje istine sa temom. To treba uvijek da izadje na vidjelo jer je bolje za oboje, pa makar bolilo.
Ali za sebe bi trebali sacuvati neke stvari pa mozda s vremenom to sve vise dijeliti sa voljenom osobom, tako je i veza interesantnija jer se konstantno upoznavate i uvijek ima nesto kod vaseg partnera sto biste htjeli jos da znate. Naravno nemislim sad da je bio masovni ubica ili vodio ljubav sa zivotinjom :huh:
Misterija, zna biti jako lijepa ako se ispravno koristi.