Samoca
- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik
ee ne valja to
ponekad me uhvati taj neki cudan osjecaj i jednostavno pozelim da se zatvorim u svoju sobu da ugasim mob da se tako rec iskljucim iz svega... i cudno ali posle toga nekako se i bolje osjecam ...
volim biti u drustvu ,izlaziti tak al dodje i vrijeme kada pozelim da me svi ostave malo na miru

volim biti u drustvu ,izlaziti tak al dodje i vrijeme kada pozelim da me svi ostave malo na miru

It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Vecinom sam sam ,ali nisam usamljen. uvijek se nadje neko pa da se ne osjecas usamljeno.. NEkad sam se puno povlacio u sebe i bio stvarno usamljen ali to vrijeme je sada iza mene.. tako da sam sada rijetko kad usamljen..
A usamljenosti jednim dijelom i sam pridonosis.. ako se izoliras ili nesto slicno. a to ne biti dobro...
bez obzira na situaciju uvijet trebas naci neki izlaz... a nikako ne treba da ti izlaz bude povlacenje u samocu.. Samoca nije bas dobar prijatelj.. Sa njom dolazi i lose raspolozenje, suze, tuga i sve ostalo..
Nikad ne treba biti sam... [-X [-X
A usamljenosti jednim dijelom i sam pridonosis.. ako se izoliras ili nesto slicno. a to ne biti dobro...

Nikad ne treba biti sam... [-X [-X
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
- italianboy15
- Ucesnik diskusija
Ja imam stvarno puno osoba oko mene i imam cak i voljenu osobu al eto opet ponekad mi dodje da se zatvorim u sobu i tako po jedno 2-3 stat neznam sto...Ja mislim usamljenost je dio nas znaci i kad smo u drustvu nekad se znam osjecat usamljenim... :ballbounce: :chuckel:
"JER A SAM STVARNO SRECAN SA NJOM,JER ZA SEBE ZNAM KADA JE SAMNOM,I DA DUSU TRAZIE JA BIH JOJ DAO,ZNAM NIJE MUSKU ALI MORAM''