Vicevi
Kod Muje i Fate puna kuæa izbeglica, pa nikako da se kresnu.
Onda se oni dogovore, da Mujo uveèe izaðe u kukuruzi¹te i opali metak iz pu¹ke,
a Fata æe onda krenuti u pravcu pucnja.
Tako i bi. Po dogovoru,
Mujo ode u kukuruzi¹te i opali metak,
kad ono, Fate nema.
Pa nema...
On ponovo opali metak, i ni¹ta, pa ponovo, i tako èitavu noæ,
dok nije svu municiju istro¹io.
Negjde pred zoru pojavi se Fata u kukuruzi¹tu, sva ra¹èupana i skoro gola!
• Dze s', bona, bila dosad? - upita je Mujo.
• Rat je, bolan Mujo, puca se na sve strane!
Onda se oni dogovore, da Mujo uveèe izaðe u kukuruzi¹te i opali metak iz pu¹ke,
a Fata æe onda krenuti u pravcu pucnja.
Tako i bi. Po dogovoru,
Mujo ode u kukuruzi¹te i opali metak,
kad ono, Fate nema.
Pa nema...
On ponovo opali metak, i ni¹ta, pa ponovo, i tako èitavu noæ,
dok nije svu municiju istro¹io.
Negjde pred zoru pojavi se Fata u kukuruzi¹tu, sva ra¹èupana i skoro gola!
• Dze s', bona, bila dosad? - upita je Mujo.
• Rat je, bolan Mujo, puca se na sve strane!
Postar dodje na plavusina vrata, pozvoni, plavusa ga uzme za ruku, odvede ga u sobu i proveli su 3 sata u seksu. Poslije tusiranja njemu plavusa napravi jelo. Jeo postar pa je upita:
- "Zasto sve ovo? Nikad nisam imao tako dobar docek."
Plavusa rece:
- "Pitala sam ja muza sta da dam postaru kada mi donese pismo od tebe, on mi rece: Jebi ga... napravi mu jelo...!"
Plavusa rece:
- "Pitala sam ja muza sta da dam postaru kada mi donese pismo od tebe, on mi rece: Jebi ga... napravi mu jelo...!"
STOJI POLICAJAC ISPRED POLICISKE STANICE I CUVA RED DA NE BI USLI SVI ODJEDNOM DA SE GLEDAJU SA NACALNIKOM I SAD KAZE POLICAJAC ONE SA FAKULTETOM NEK STANU SA LJEVE STRANE ONE SA SREDNOM SKOLOM SA LJEVE STRANE I POJAVI SE JEDAN KAZE JA STO NEMAM SKOLO GDJE DA STANEM POLICAJAC KAZE TI STANI IZA MENE.
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
BUJO_20 je napisao/la:Postar dodje na plavusina vrata, pozvoni, plavusa ga uzme za ruku, odvede ga u sobu i proveli su 3 sata u seksu. Poslije tusiranja njemu plavusa napravi jelo. Jeo postar pa je upita:
Plavusa rece:
Tako ti o nama plavusama sram te bilo hehh salim se nasmijao si me :chuckel: :chuckel:
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
BUJO_20 je napisao/la:oh joj vidis koliko sam ja glup kako nisam pomislio na tebe u tom momentu cccc jel ima nacin da izbrisem ovo stvarno sam glup
ako ne moze da se izbrisi onda izvini od srca ti se molim nisam nimalo imao namjeru da te tebe nesto uvrjedim
Ma zezam se ne brini nista se ne ljutim pa ti si takva dobrica koliko god te znam nemogu shvatit da postoji neko toliko dobar i ljubazan
ma evo jedan kratki na vlastiti racun
Zasto plavusa plese oko semafora?
Misli da je u disku! :biggrin:
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.