al et sklonjeno je.
kopiraj nam to kako nemozes uci preko googla napravi screenshot da ja to vidimRa-Ja je napisao/la:Da preko Googla nemogu uci na stranicu ...a zasto ja zelim tu mogucnost
ima razloga .... svako zasto ima svoje zato.... :ballbounce:
hahaha............@LAFF-e........... nesto si raspolozen...???
Ma neka si ti raspolozen...hvala bogu....... :chuckel:
all_what_you_need je napisao/la:Pa ja ovo zaista ne kontam, nije me bilo 6 mjeseci na chatu i samo sto sam usao, izbacise me sa natpisom:
[02:18] -konj.bolchat.org- *** You are banned from BOLCHAT (Banovan je citav ip zbog reklama! Zbog jednog usera banujemo citav isp, znaci ne trazite da se skida!)
Ali ljudi nikakve reklame nisam ja pustao, sta se sa vama dogadja???
Ne mogu da shvatim ovo, isto je ovako bilo prije 7 mjeseci i potrajalo je dok sam objasnio Viperu da nista nisam uradio
Sta sada da radim???
all_what_you_need je napisao/la:Viper je napisao/la:Pa vidim ja to, ali ako se sjecas isto ovako je bilo prije mozda 6 mjeseci i dok sam te ubjedio da ne treba pojedinac da ispasta zbog grupe magaraca potrajalo je. Evo ti razmisli pa mi reci, jel fino da jedan ispasta zbog grupe idiota???all_what_you_need je napisao/la: Pa vidis sta ti pise kao razlog "Banovan je citav ip zbog reklama! Zbog jednog usera banujemo citav isp, znaci ne trazite da se skida!"
Jel treba suditi generalno? Treba pobiti sve Svabe zbog II svj???
Treba reci da su svi muslimani teroristi zbog grupe koja "lebdi"???
Treba unistiti sve one koji pripadaju naciji koja je napala BiH???
Ne zelim da budem sarkastican sa ovim, ali to li je vrlo slicno...Neki admin se iznervira i odose svi...Cast izuzetcima