De ti meni makar taj motor ( na avataru ) ako veæ ne mo¾e¹ sebe da mi da¹Bosancicaa je napisao/la:=D> =D> =D> =D> :biggrin:mrki62 je napisao/la:Ljubav se ne kupuje, ljubav se ne prodaje - ljubav se za ljubav dajeBosancicaa je napisao/la: tacno mrki za ljubav nema recepta ;niti ljubav moze da se kupi !
Kako postici da se neko zaljubi u nekoga?????
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Sjedaj na motor i pièi k meniBosancicaa je napisao/la: cuj to makar motor !
nedam ni motor ni sebe jer motor ne ide bez mene a ja neidem jer ima jedan sto mije obuzeo pamet ima par dana ,ali izgleda da ja njemu nisam pa sam se jutros razocarala.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Re: Kako postici da se neko zaljubi u nekoga?????
Ostati prisebno ... ne pretjerivati u ispoljavanju tih emocija ako se bas ni malo nema osnova za to, ako je druga strana polijepo rezervisana.SEFICA je napisao/la:Mnogi znate to zaljubite se u neku osobu i ta vam osoba ne uzvraca ljubav ili uzvraca ali ne na onaj nacin na koji vi to zelite...Vi tu osobu volite ali ima nesto sto ne ide medju vama...Kako bi vi rijesili taj Problem???
A ako su osjetni neki pomaci u odnosu na raniju "hladnocu" ... znadni to da iskoristis, ne krijuci ni malo svoju teznju koja pritiska.
Mozda se i posreci u tim trenucima.

Ne slazem se sa Bosmanom, ako ti se netko svida treba to i pokazati...ali ako pokazes i ta osoba ostane ravnodusna, onda se ne vrijedi vise truditi. Mislim da treba biti otvoren i pokazati osjecaje...pa cekati reakciju...a ako ni to ne uspije, a stalo vam je do te ljubavi (samo ne razumijem zasto bas do te...a ne neke druge)...onda sam cula da postoje neke vraèare koje imaju nekakav èudotvorni prah koji se sipa voljenoj osobi u jelo ili piæe...uspjeh zagarantiran......hahahaha