Naravno da se ne radi ni o kakvom pohvalnom poredjenju kao poredjenju "normalan covjek - krava (bik);
aplikacija je usmjerena iskljucivo na identican pokret koji Ronhilowski cini oponasajuci indijsku svetinju - kravu

ma mrki otvori post na tu temu pa ce mo o tome,ali sta,kako i na koji nacin politicari rade sa dodikom,stvarno nije tema ovog posta!!!!mrki62 je napisao/la:Silajd¾iæu i Tihiæu je Dodok najbolji pregovaraè - jesi li znao za topasa74 je napisao/la:
pa naravno da je dovoljan i vrlo ocit,samo sto to pojedinci ne vide,kao ni mile!!!
??????
Tema je o Dodiku i sve ¹to ide uz njega , a to tvoje ¹ta jeste a ¹ta nije za temu , ma daj ba - ne zahebaji ,......................... pa o tome treba najvi¹e da se pi¹e, da narod jednom shvati da Dodik nije sam , da Dodik ima saveznike u ru¹enju integriteta BiH !!!!!!!!!!!pasa74 je napisao/la:ma mrki otvori post na tu temu pa ce mo o tome,ali sta,kako i na koji nacin politicari rade sa dodikom,stvarno nije tema ovog posta!!!!mrki62 je napisao/la:Silajd¾iæu i Tihiæu je Dodok najbolji pregovaraè - jesi li znao za topasa74 je napisao/la:
pa naravno da je dovoljan i vrlo ocit,samo sto to pojedinci ne vide,kao ni mile!!!
??????![]()
ma tesko mi je shvatiti samo jedno,ko je po tvom misljenju od politicara iz reda muslimanskog naroda,najbolji izbor za bosnu?mrki62 je napisao/la:Tema je o Dodiku i sve ¹to ide uz njega , a to tvoje ¹ta jeste a ¹ta nije za temu , ma daj ba - ne zahebaji ,......................... pa o tome treba najvi¹e da se pi¹e, da narod jednom shvati da Dodik nije sam , da Dodik ima saveznike u ru¹enju integriteta BiH !!!!!!!!!!!pasa74 je napisao/la:ma mrki otvori post na tu temu pa ce mo o tome,ali sta,kako i na koji nacin politicari rade sa dodikom,stvarno nije tema ovog posta!!!!mrki62 je napisao/la: Silajd¾iæu i Tihiæu je Dodok najbolji pregovaraè - jesi li znao za to
??????![]()
Jel ti to te¹ko shvatiti ?
Trebaju nove face , neka nova lica - sa novim idejama , jer ovi dosada¹nji mlate praznu slamu veæ od 1992.pasa74 je napisao/la:
ma tesko mi je shvatiti samo jedno,ko je po tvom misljenju od politicara iz reda muslimanskog naroda,najbolji izbor za bosnu?
Jeste a pogledaj OVDJE za¹to ,...........LAFF je napisao/la:Politika je kkurva i muska i zenskamrki62 je napisao/la: Ovi dosada¹nji koaliraju i sa samim ðavolom ako treba - samo da bi ostali na vlasti .
Da prati¹ politiku od 1990 te godine , znao bi u èemu je ¹tos .Ilir je napisao/la:Jelde ti odmah nasao da priliku da jos vecu fitnu napravis.
Pa mrco da su oni stvarno imali neki dogovor,sigurno ne bi se sastajao u tome da ga dodik javno hvali radi toga.
Nego je ovaj prava tuzibaba,kontas hoce samo da ocrni.............
Odakle se javljas ,sa Marsa ili iz Slovenije.mrki62 je napisao/la:Da prati¹ politiku od 1990 te godine , znao bi u èemu je ¹tos .Ilir je napisao/la:Jelde ti odmah nasao da priliku da jos vecu fitnu napravis.
Pa mrco da su oni stvarno imali neki dogovor,sigurno ne bi se sastajao u tome da ga dodik javno hvali radi toga.
Nego je ovaj prava tuzibaba,kontas hoce samo da ocrni.............
Ovako je tebi to nerazumno , kao i veæini naroda i BiH nikad zbog toga neæe krenuti naprijed .
mrki,mrki sta je sa tobom u zadnje vrijeme,bez obzira sto se razilazimo u misljenjima,smatrao sam te inteligentnim i ti to unisti u jednoj sekundi!!! pa gdje bolan nadje dodika kao dokaz za nesto,pogledaj tu sramotu za sve nas koji smo dio BiH,nazalost i on je pravoslavni Bosanac!!!!mrki62 je napisao/la:Nalazim se na jednom Sarajevskom forumu i tamo su ljudi upuæeniji u zbivanje u vezi svega toga ,.........
Evo i dodatnog dokaza http://www.youtube.com/watch?v=p6iYmmdOrhg
Samo vam pokazujemo ono ¹to svo vrijeme prièam ,.... politièari u Sarajevu rade u oèuvanju onoga ¹to vama smeta - ne smeta vama neèija glupa politika, koja omoguæava jaèanje RS.pasa74 je napisao/la:
mrki,mrki sta je sa tobom u zadnje vrijeme,