Milorad Dodik

Diskusije o politici sa prostora ExYu ...
Poruka
Autor/ica
mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#76 Post Postao/la mrki62 »

pasa74 je napisao/la:
mrki62 je napisao/la:
Jadna ¾ena ( Svetlana Ceniæ ) , ona se mora bosti sa nekakvim dokazima o milijunskim ¹tetama a oni u vladi u Sarajevu ni¹ta ne znaju o tome .

Preuzeo sa http://www.pincom.info/bih/opsirnije.asp?ID=53078
vlada federacije nema,ama bas nikakvog uticaja na privatizaciju koju provodi Mile u republici srbskoj.kako nemaju pristupa ugovorima o prodaji nekretnina nemogu ni davati misljenje o tome da li je sve proteklo po zakonu ili ne...

namjerno pisem vlada federacije,jer si u jednom od ranijih postova rekao da BiH kao drzava nema vladu!!!!
To su zablude , ja sam te pitao za predsjednika vlade BiH.
Ako nemaju uticaja oni iz Sarajeva , kako to da On iz Banjaluke ima kod njih - evo link http://www.startbih.info/Default.asp?broj=218&ID=153

Ko to koga vuèe za nos ?
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#77 Post Postao/la mrki62 »

DANI: ©ta se dogaðalo kad su iskljuèene kamere u studiju?

STANKOVIÆ: Ni¹ta, èovjek je oti¹ao. Nakon emisije sam do¹ao do njega, pitao ga hoæemo li popiti kavu, on je ¹utio i u jednom trenutku mi je samo pru¾io ruku i rekao: "Ja idem."

DANI: Znaèi, nije pala kafa?

STANKOVIÆ: Nije. Promrsio je kroz zube: "Ja idem, imam posla, dobrodo¹ao si u Banju Luku" i oti¹ao.

DANI: Kakav je Va¹ utisak, nakon prespavane noæi, o emisiji s Dodikom?

STANKOVIÆ: To je bila zanimljiva emisija, ali ja bih radije da je bila malo manje zanimljiva, a vi¹e konstruktivna. Sad æu zvuèati malo novinarski patetièno, ali mislim da bi bilo bolje da smo uspjeli malo vi¹e razgovarati, voditi konstruktivniji dijalog. Mislim da je to Bosni potrebno. No, on je prièom o ljepoti gradova koje nemaju d¾amije, nokautima i slièno spustio nivo. A da se èovjek nije toliko ljutio, bilo bi mi puno dra¾e, jer mislim da nije imao nekog specijalnog razloga za to. On je znao u kakvu emisiju dolazi, ja ga nisam nièim u cijeloj emisiji uvrijedio, a tako je izgledao, tako je krenuo veæ od desete minute emisije, u stilu "¹ta vi mene, je li to istraga..." Vi znate da ja brzo razgovaram, da ljude nastojim zbuniti brzim promjenama ritma emisije, postavljanjima raznih pitanja, tako da... malo me èak iznenadio do koje mjere je bio isprovociran.

DANI: Koliko ste prije ove emisije generalno znali o bh. politici, a onda i Dodiku osobno? Jeste li se posebno pripremali za razgovor s njim?

STANKOVIÆ: Jesam, ja sam oti¹ao u BiH, bio sam tamo, razgovarao s nekim ljudima u pripremi emisije, politièarima, kolegama... Oèekivao sam, ustvari, da je jaèi igraè. I va¹ zadnji novinarski intervju sa njim mi je dosta pomogao u skeniranju Dodikovog psiholo¹kog profila. On je na Hrvatskoj televiziji trebao navuæi janjeæu ko¾u i na sva pitanja odgovarati poput Mila Ðukanoviæa - kad odgovara, duboko udahne, razmisli deset sekundi i onda ispali ne¹to ¹to nikoga u principu ne zadovoljava, ali on ispadne vrlo pametan. A Milorad je napravio najgoru stvar, dao se isprovocirati i cijela emisija je bila u tom ritmu. Mislim, meni to odgovara kao voditelju, ali nisam siguran da je to dobro ispalo za njega.

DANI: Zanimljivo je kako je, a to sam i pretpostavio, probao kupiti Va¹u i naklonost hrvatske javnosti prièom o treæem entitetu. No, potpuno ste mu razvalili koncepciju, veæ na startu, pitanjem da li bi treæi entitet ukljuèio i Posavinu.

STANKOVIÆ: Jasno, naravno, lako je biti blagonaklon kada se za treæi entitet nudi iskljuèivo teritorij Federacije. Ali, ako se ide na redizajniranje Daytona, onda dolazi u pitanje i Republika Srpska, mada on polazi od premise da ne. Vi ste u pravu, moje pitanje ga je zbunilo i njegov odgovor je faktièki obesmislio ponudu o treæem entitetu. Velikodu¹an je kad dijeli tuðe.

DANI: ©ta mislite, koje æe zakljuèke izvuæi hrvatska javnost iz Va¹e emisije, ne samo o Dodiku veæ i o stanju u Bosni i Hercegovini?

STANKOVIÆ: Televizija je dosta povr¹an medij i temelji se na dojmu... Ustvari, najbolji odgovor na to pitanje je jedan naslov koji je osvanuo na Indexovom portalu u Zagrebu, koji ka¾e: Rat Bo¹njaka i Srba na Hrvatskoj televiziji! To je najpovr¹niji dojam koji æe kod gledatelja biti prvi. Kad televizijske emisije ovako izgledaju, ako se ovako, poput Dodika, pona¹aju ljudi koji su za vrijeme rata bili antiratno nastrojeni, dakle, on, koji je za vrijeme rata jedini bio protiv Karad¾iæa, protiv Mladiæa, a danas ovako nastupa, s ovakvih pozicija... Ne znam, ne vidim nikakvu svijetlu buduænost BiH. I tu¾an sam zbog toga, jer BiH je na neki naèin i moja domovina. Ne zato ¹to sam se tamo rodio nego zbog toga ¹to je bila dio moje domovine kad sam se ja rodio u Jugoslaviji i dan-danas je isto tako do¾ivljavam. I nije mi drago kada vidim da, s obzirom na sve ono ¹to se dogaða, neke perspektive ba¹ i nema.

DANI: Pratim bezbrojne komentare na razlièitim internetskim forumima i oèito je Va¹a posljednja emisija prvorazredni medijski dogaðaj. No, zanima me kako tumaèite ono ¹to sam uoèio u veæini komentara: pisani su uglavnom u nacionalnom kljuèu?

STANKOVIÆ: Da. To je nekakva zadana matrica u kojoj svi mi ¾ivimo, i Vi i ja... Ja sam dosad dobio 220 mailova (ponedjeljak u podne, opaska S.P.). Nikad, u dosada¹njih skoro 300 emisija, nisam dobio toliko poruka. I moram priznati da je vi¹e onih u kojima se negoduje, na neki naèin, iz Srbije, iz Republike Srpske. Meðutim, i iz Hrvatske: znate, hrvatski nacionalisti su se isto na¹li pogoðeni odnosom prema Dodiku. I to je najsmje¹nija situacija; da se nacionalisti uvijek prepoznaju. Kao, ipak je on premijer, trebalo je njega tretirati premijerski... A mislim i da ga jesam, u principu, dolièno tretirao. Meðutim, èovjek je sam iskoèio iz svoje nekakve ko¾e koja je trebala biti janjeæa. I uvijek se to sve na kraju svede na tu crno-bijelu opciju: srpsko-hrvatsko-bo¹njaèku. I neki koji meni zamjeraju ¹to sam tako vodio emisiju razloge nalaze u mom imenu i prezimenu, pa da se imam potrebu dokazivati tu u Hrvatskoj... S druge strane, onda kada mi je gost nekakav Hrvat, onda sam obavezno Srbin, odnosno èetnik... Tako da je to jedna matrica iz koje mi ne izlazimo veæ od '90, '91. i ne vidim da æe se tu ne¹to pretjerano promijeniti.

DANI: Ovo je bila 297. emisija.

STANKOVIÆ: Mislim da jeste, nisam siguran, ali znam da je do 300-te ostalo jo¹ nekoliko.

DANI: A èime obja¹njavate takvu dugovjeènost Va¹e emisije? Ona nije spektakularno nova ni po formi, ni po sadr¾aju, ali je èinjenica da je veæ godinama u vrhu gledanosti, ne samo u Hrvatskoj, ¹to je, takoðer, vrlo zanimljivo... U èemu je tajna?

STANKOVIÆ: Pa, ja mislim da je to upravo zbog toga jer sam nakon prve godine, kada su mi gosti bili samo iz Hrvatske, odluèio vi¹e raditi s gostima iz regije. Srða Popoviæ, beogradski advokat, bio mi je prvi gost iz Beograda, a kroz moju emisiju su prodefilirali mnogi gosti iz regije, i to je na neki naèin nerviralo domaæe gledatelje, odomaæene na hrvatski. Danas sam dobio gomilu mailova u stilu "¹ta nas zanimaju Srbi u Bosni i Bosanci". Meðutim, to ipak daje neku referencu, jer mislim da mo¾e dulje trajati, jer ako ni¹ta drugo, ¹iri mi je izbor gostiju: od Srðe Popoviæa, Nenada Èanka, Èede Jovanoviæa, Tijaniæa, evo ove godine sam vrlo ponosan na intervju s Borisom Tadiæem... Bio mi je Bogoljub Kariæ, bio mi je Silajd¾iæ, bio mi je Kom¹iæ, bio mi je predsjednik Slovenije Kuèan, pozivam i slovenske politièare u emisiju... Veæi krug gostiju ti dozvoljava i moguænost da radi¹ ¹ire teme, da nisi iz tjedna u tjedan konstantno isti, tako da ja mislim da je zbog toga, da je tu negdje, haj'mo reæi, ta tajna ¹to emisija traje tako dugo. I, naravno, vjerojatno je dobro radim. Mislim, da je ne radim, onda bih je skinuo, ne?

DANI: Kako gledate na zamjerke na Va¹ stil voðenja razgovora, da ponekad ne dozvoljavate sagovornicima da zavr¹e misao, da ih èesto prekidate...?

STANKOVIÆ: To je najèe¹æe u situacijama kada su zbilja realpolitièke teme. Evo, sada se nadovezujem na pro¹lo pitanje - ja sam se, recimo, u zadnja dva-tri mjeseca, kako su ovdje bili izbori, èak namjerno malo odmaknuo od politike, pa sam imao gosta tipa francuskog pisca mlaðe generacije Frédérica Beigbedera, koji je iznimno popularan, sad je izdao neku knjigu, onako droga, seks, r'n'r', ali dobro pi¹e. Tako da, ¹to se tièe tog pro¹irenja kruga gostiju..., to spada i ovdje. Gle, to je najèe¹æe kad su mi gosti realpolitièari. Ja sam ovu emisiju tako do¾ivio, to je malo teatraliziranje, tako da ka¾em. Ali, najèe¹æe, kad razgovaram s takvim ljudima, to su osobe koje zbilja imaju "utakmicu u nogama" i koji su pripremljeni na takvu vrstu razgovora, koji su pripremljeni da ih u sat vremena izre¹eta¹ s jedno 70-80 pitanja. Toliko ja u prosjeku i ispucam na gostima poput Dodika. Nekima postavim 20 pitanja u toku emisije, ali to je ba¹ onda pravi razgovor. Ovo je vi¹e, na neki naèin, ¾elja da od gosta izvuèe¹ ¹to vi¹e. Ima naèin da ga zbuni¹, ima naèin da ga isprovocira¹, kao ¹to je bilo juèer, ako se da isprovocirati. Znate, ima onih koji se ne daju isprovocirati, ja onda lupim glavom u zid, i to je to. Ponekad èak ispadne¹ glup, mislim. Desilo se to i meni, priznajem. Tako da ja, unatoè tome, unatoè toj prièi da prekidam sugovornike i da je to uvijek na nekakvoj o¹trici, na nekom rubu, dosad nemam, neki ka¾u da se s tim ne bih trebao ponositi, ali nemam nijednu tu¾bu, mene niko nikada nije tu¾io ni zbog èega. Uvijek na toj o¹trici pazim, tako i za Dodika, da nikoga ne uvrijedim bilo kakvom tvrdnjom.

DANI: Teoretièari medija na Zapadu su prije nekoliko godina skovali termin infotainment, kao oznaku za trend po kojem se i najozbiljnije teme umotavaju u zabavnu formu kako bi ih auditorij masovnije prihvatio. Osjeæate li Vi taj pritisak, da i razgovor o najozbiljnijim temama; o genocidu, o zloèinima mora biti propraæen neèim neoèekivanim, zabavnim ili incidentom, da bi bio gledan, komentiran? Da li nekad svjesno podlije¾ete tome?

STANKOVIÆ: U principu ne, ali moram vam priznati da je to sve veæi problem. Ja radim na javnoj televiziji i koristim olakotnu okolnost da ne ovisim totalno o gledanosti. Meðutim, gledanost je jedan od kriterija zbog kojih me dr¾e ili ne dr¾e. I gledanost je manja u trenucima, kako vi ka¾ete, kada su razgovori fini i pristojni. Evo, opet se pozivam na tog francuskog pisca - ja to smatram jednim od svojih najboljih intervjua; meðutim, to je najnegledanija emisija otkad ja radim.

DANI: To je to. Odabrali ste sjajnu ilustraciju za problem.

STANKOVIÆ: I odmah te na neki naèin posredno stisnu, znate. To je odlièna emisija, ali, jebi ga, kao, mi ovisimo i od gledanosti. I onda, sljedeæi tjedan ti doðe, ne znam sad koliko je bosanska javnost upoznata s ovom na¹om situacijom, doðe èovjek Fri¹èiæ, koji je voða Hrvatske seljaèke stranke i koji je trenutaèno presudna osoba u Hrvatskoj za to ko æe imati vlast. I to je onda najgledanija emisija u godini, premda on nije ni¹ta specijalno rekao, niti je to bio neki jaki intervju. Meðutim, ljudi se, kako da vam ka¾em, jo¹ nekako drogiraju politikom i na neki naèin ovise o tome i ovise o intervjuima tipa "br¾e, ¾e¹æe, jaèe". Premda, ka¾em, ja se ipak trudim da ne trivijaliziram sve i da ne razgovaram o neèijim gaæicama i intimnom ¾ivotu.

DANI: Za sljedeæe pitanje moram napraviti mali uvod. Naime, sve èe¹æe s kolegama generacija kojima pripadamo i Vi i ja razgovaram o tome u kakvoj smo zabludi bili kada smo posljednjih godina komunizma vjerovali da æe sa vi¹epartijskim sistemom i slobodom doæi i sloboda i nezavisnost medija. Pratim pomno situaciju i u Srbiji i u Hrvatskoj i nema puno razlike u odnosu na bosanskohercegovaèku: umjesto nekada¹njih partijskih centralnih komiteta, danas imamo velike ogla¹ivaèe. Njihova moæ i utjecaj na medije, prevashodno na privatne, su veæi od onog koji su centralni komiteti imali nekada. Mo¾da Vi osobno, s obzirom da radite na javnoj televiziji, ne osjeæate u velikoj mjeri ovaj pritisak... Moje pitanje glasi: da li se pokazuje da su na¹i snovi o slobodnom novinarstvu bili iluzija?

STANKOVIÆ: Mislim da se pokazuje. Dobro ste konstatirali, mi koji radimo na javnim medijima utoliko imamo prednost da nismo tome podlo¾ni do kraja, da tako ka¾em, premda se HTV pola financira iz marketinga, a pola iz pretplate, tako da je vjerojatno taj utjecaj 50:50. Ali, ¹to se ovoga tièe, da, u pravu ste, taj problem s ogla¹ivaèima... Gle, ustvari, kako bi se to moglo rije¹iti: nekim jaèim cehovskim novinarskim organiziranjem, da postoji neki jaki novinarski sindikat koji ne postoji u Hrvatskoj. Ne znam kako je u Bosni, pretpostavljam...

DANI: Slièno, samo malo gore…

STANKOVIÆ: ... Jedino neko stvarno jako cehovsko organiziranje po principu talijanskog. Za¹to navodim Talijane? Zato jer vi¹e-manje svaka dva-tri mjeseca ljudi ¹trajkaju, u elektronskim medijima ima¹ prosvjede, pa novine ne izlaze, itd. Kada bi se to vjerojatno dogodilo kod nas, onda bi se i veliki ogla¹ivaèi zamislili da li bi direktno, kao ¹to sada rade u mnogim sluèajevima, utjecali na ureðivaèku politiku novina i uspijevali ishoditi ono ¹to ¾ele. Ka¾em, ja nemam taj problem, ali moje kolege, s kojima razgovaram, imaju i mislim da je to jedini naèin: nekakvo organiziranje po novinarskoj solidarnosti, kojega nema, èak i zbog na¹e ta¹tine. Jer mi smo jedno od zanimanja gdje su ta¹tine najveæe. I ne vjerujem da æe takvog organiziranja tako skoro biti, ali mislim da je to jedino rje¹enje.

DANI: Sla¾ete li se s ocjenom da se danas potpuno lako, bez problema, mo¾e najo¹trija kritika uputiti na raèun premijera, predsjednika, bilo kojeg ministra...? Ali, kada je rijeè, evo, recimo, u Hrvatskoj, o direktoru Tvornice duhana Rovinj ili Hrvatskog telekoma...

STANKOVIÆ: ... Je, je. Meni je problem s ovim direktorom Tvornice duhana Rovinj ¹to mi neæe gostovati u emisiji. Ustvari, ne samo meni, on se nikome ne odaziva. Ali, upravo je tu problem, dobro ste rekli. Danas mo¾e¹, i to ¾e¹æe, oplesti svakoga i najvjerojatnije se ni¹ta neæe dogoditi. Meðutim, sa kapitalistima je problem...

Nisam vjerovao Bakiru

DANI: Kako sada gledate na ukljuèenje Bakira Had¾iomeroviæa u emisiju?

STANKOVIÆ: Ja sam Bakira zvao da doðe u Zagreb i da bude gost u zadnjih petnaest minuta u¾ivo. To sam u ovoj emisiji dosad uradio sigurno desetak puta, da sam sugovornika iznenadio gostom na kraju emisije. To se ne radi po defaultu, to ne radim obavezno, ali jedno desetak puta je bilo tako. I Bakir je rekao da bi vrlo rado do¹ao, ali on u ponedjeljak ima emisiju i da zbog priprema ne mo¾e. I upozoravao me je da æe Dodikova reakcija biti kakva je i bila. Ja sam ga, s druge strane, uvjeravao da je Dodik pametan i da æe iskoristiti da na Hrvatskoj televiziji sebe prika¾e kao jednog stalo¾enog, mirnog i odgovornog politièara i da æe odreagirati, ¹to se ka¾e, skandinavski. Dakle, da neæe odreagirati onako kako bi to napravio na nekoj bosanskoj televiziji. Meðutim, nije, prevario sam se. Njemu je, nakon onih 45 minuta razgovora, oèigledno sam pogled na Bakira bio crvena krpa koju do kraja nije mogao nikako preboljeti.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#78 Post Postao/la Sabinam »

Mrki, oprosti ali zao mi je sto te vidim samo na ovoj i sl. temama :-k
Hajde se zezaj malo s nama :baa:

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#79 Post Postao/la mrki62 »

sabinaM je napisao/la:Mrki, oprosti ali zao mi je sto te vidim samo na ovoj i sl. temama :-k
Neda mi ¾ena - hoæe prste da mi polomi :wave:

slika

slika

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#80 Post Postao/la Sabinam »

mrki62 je napisao/la:
sabinaM je napisao/la:Mrki, oprosti ali zao mi je sto te vidim samo na ovoj i sl. temama :-k
Neda mi ¾ena - hoæe prste da mi polomi :wave:
Ups...onda se ipak ti drzi Mileta svercera i ko voli albance i one Tito mi te volimo :biggrin: :biggrin: :biggrin:

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#81 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

temaaaaaaaa :biggrin:

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#82 Post Postao/la im_ex »

LAFF je napisao/la:temaaaaaaaa :biggrin:
Dobro jutro LAFF-e ... hkhmm, reko' :kako je, kako je :baa:

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#83 Post Postao/la Sabinam »

Sorry Laffe i Im_ex evo sada ce Mrki nastaviti tamburati po Miletu

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#84 Post Postao/la im_ex »

Sigurno vam nije promaklo ono kad Milorad rece da nece Mesic da ga primi a on je pokusao nekoliko puta!

hahah

Pita ga Stankovic:" Biste li bili sretni da BiH nema ?"
A on, iako bi najradije rekao "bi', brate" (sto je ocito po njegovom izrazu lica) ... snadje se, za nijansu podnosljivije rekavsi:" Pitanje je kolko je ima" :angry:
na pitanje:" Biste li bili sretni da je uopce nema - Ronhill procijedi, popraceno nervoznim pokretima prsta, "sta" sto se jasno tumaci "ma ne zanima me BiH" :angry:

Gledali ste ga u emisiji NTV Hayat - sa Senadom Hadzifejzovicem ??

Obratite paznju na seljacko-brdjanski nastup i u ovoj emisiji ... pa, narode, znam da je to vec dobro znano, al predstavnik srpskog naroda da halaka sa " ma nemoj ... a jel ... ma nemoj" - dno dna ... obratite paznju kako se opustio, zavalio i istalecio i raskoracio noge do pola studija, pogotovo kad je na svom terenu ... ej, s kim se mora pandza lomit', s kim se ima posla, Bozeeeeeee :? :? 8O

http://www.youtube.com/watch?v=gLgUqljs ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=tSfMVx_c ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=QQV1fgFc ... re=related

On ce naredni put nabavit' Balon da Hadzifejzovic moze da vidi lijepo naselje, Laktase ... al, za*eban i Fejza, 2 put mu kaze:"Moze, al zajedno da idemo" ... al ne vari Milorad poentu pa kaze:" Nije, nije poooblem, ja sam se vozio u tom" (kraj interwjua)

pasa74
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#85 Post Postao/la pasa74 »

mrki62 je napisao/la:

To su zablude , ja sam te pitao za predsjednika vlade BiH.
Ako nemaju uticaja oni iz Sarajeva , kako to da On iz Banjaluke ima kod njih - evo link http://www.startbih.info/Default.asp?broj=218&ID=153

Ko to koga vuèe za nos ?

pa mrki napokon priznajes ono sto sam i znao,da si u zabludi jer u ranijim postovima si upravo ti negirao postojanje vlade Bosne i Hercegovine!!!

a predsjednik vlade ili predsjedavajuci vijeca ministara BiH je,mislim Nikola Spiric koji je clan SNSD(stranka milorada dodika)....nadam se da ti je i ovo jasno :huh: :huh: :huh:

pasa74
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#86 Post Postao/la pasa74 »

IM_ex je napisao/la:Sigurno vam nije promaklo ono kad Milorad rece da nece Mesic da ga primi a on je pokusao nekoliko puta!

hahah

Pita ga Stankovic:" Biste li bili sretni da BiH nema ?"
A on, iako bi najradije rekao "bi', brate" (sto je ocito po njegovom izrazu lica) ... snadje se, za nijansu podnosljivije rekavsi:" Pitanje je kolko je ima" :angry:
na pitanje:" Biste li bili sretni da je uopce nema - Ronhill procijedi, popraceno nervoznim pokretima prsta, "sta" sto se jasno tumaci "ma ne zanima me BiH" :angry:

Gledali ste ga u emisiji NTV Hayat - sa Senadom Hadzifejzovicem ??

Obratite paznju na seljacko-brdjanski nastup i u ovoj emisiji ... pa, narode, znam da je to vec dobro znano, al predstavnik srpskog naroda da halaka sa " ma nemoj ... a jel ... ma nemoj" - dno dna ... obratite paznju kako se opustio, zavalio i istalecio i raskoracio noge do pola studija, pogotovo kad je na svom terenu ... ej, s kim se mora pandza lomit', s kim se ima posla, Bozeeeeeee :? :? 8O

http://www.youtube.com/watch?v=gLgUqljs ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=tSfMVx_c ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=QQV1fgFc ... re=related

On ce naredni put nabavit' Balon da Hadzifejzovic moze da vidi lijepo naselje, Laktase ... al, za*eban i Fejza, 2 put mu kaze:"Moze, al zajedno da idemo" ... al ne vari Milorad poentu pa kaze:" Nije, nije poooblem, ja sam se vozio u tom" (kraj interwjua)

za mileta se nema sta reci osim mozda jos ovo:
"da glupost ima noge,on bi bio stonoga"!!! :chuckel: :chuckel: :chuckel: :chuckel:

alban
Pocetnik

#87 Post Postao/la alban »

Alejkum,braco Bosnjaci,braco Muslimani[/
Bosnjaci nikad srbi nisu bili,srbi govnad najveca,narod koji poraze kao pobjede slavi.
Izbacise me ]ja sam @Ilirmorao sam da promjenim Adresu,vidim da Bosnjaci bas odvracaju ovim krmadima,grhhhh ,grhhhhh,sve citam i smijem se koja je to stoka cetnicka,sve izgubise a jos se kurce.
]Oj srbi,vi smatrate i da su rusi od vas potekli a ruski izvori kazu kako ste vi ustvari Otpadci velike Slavenske nacije,cigani koji su sa urala protjerani]Mislio sam da je ovo Bosanski Forum,ali je izgleda srpski,koji se lazno predstavlja.
Nije nijedan Moderator ovdje Musliman,ako se ipak takvim smatra i dozvoljava vrijedjanje Muslimana,da ga Allah kazni inshallah najvecom kaznom,da bude u Dzehenemu zajedno sa Faraonima,sa Jevrejima ubicama Isa a.s,sa ebu dzehlom itd itd.

OJ srbi,oj kuje,oj otpadci j**** vam sve zivo i mrtvo,one grobove koje sa sobom vucete,onu djecu balavu,koju krmetinom hranite,j**** vam Pravoslavlje od cacka do rusije,j**** vam rod i porod,j**** vam mlade i stare,j**** vam sve sto se krece,musko i zensko,j**** vam sve one svetce koji u vatri gore,j**** vam sve one necasne sestre,i one jos necasnije popove sa smrdljivim pederskim bradama,j**** vam i popisam vam se na svaku crkvu na kosovu i sire.
j**** vam i one babe u crno one stare baburine ruzne i smrdljive,j**** vam majku onu debelu sa velikim sisama,j**** vam djecu u stomaku,onu rodjenu i nerodjenu.
j**** vam one rodice sa kovrdzavom kosom,one sa plavom kosom,j**** vam ovu Cigansko rusku facu ko sto je ima zmixa,j**** vam majku seljacku i j**** vam one sto placate da vas oplakuju kad umirete,j**** vam zemlju i ono so vam je najsvetije.
j**** vam sve Kraljeve i njihove potomke,j**** vam sve ove glupe invalide iz svih ratova.Vasim umrlim cije duse u vjecnoj vatri gore se popisam na grobove a j**** im sve sto su iza sebe ostavili

Dzaba ja vama govorim,znate vi sve kako stvari stoje,samo se djabe tjesite.citajte postove od Ilir,bice vam sve jasno.
@Mrco ovo sto sam gore napisao sve i za tebe vazi......duplo.

Kur hesht Iliri flet vet Albani
Kad Ilir suti,Alban prica
Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber allahu Ekber Allahu Ekber [/size][/color]

Izbaci me lave kujo jedna

P.S i j**** vam sve ono sto sam zaboravio napomenuti

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#88 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

haha ti glup mani me se mali :biggrin: :biggrin:
haha kako se samo molis za milost i a vidite sad sta pises
idemo dalje

alban
Pocetnik

#89 Post Postao/la alban »

LAFF je napisao/la:haha ti glup mani me se mali :biggrin: :biggrin:
haha kako se samo molis za milost i a vidite sad sta pises
idemo dalje
cuj milost imam mail koji sam poslao,obratio sam se nekom sa muslimanskim imenom,nisam znao da si ceto jevrej,JUD koji se lazno predstavlja,dodji mi dodji,

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#90 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

:biggrin: jao bruke de ukoliko imas nesto ima PP nemoj da si glup :biggrin:

Odgovori