Sto mislite o tome?

Teme koje nisu vezane za druge podforume ...
Poruka
Autor/ica
danjel
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#16 Post Postao/la danjel »

Sva¹ta se danas dogaða ali ovo je cirkus hehe...Izgleda da su veoma mudri i pametni hehe.... :-k

Mala_zaebana
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#17 Post Postao/la Mala_zaebana »

eee citala sam to i ja u nekim novinama...
svashta ..zalosno :ballbounce:
It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

Re: Sto mislite o tome?

#18 Post Postao/la mrki62 »

mala-plava21 je napisao/la:Jako me zanima sta vi mislite o ovome ja sam pukla od smijeha iako je i malo tuzno. Procitala sam danas kako je mladi bracni par iz Zenice medjusobno se dopisivao preko chata i otvorili si duse i jadali jedno drugome kako im je u lose u braku. Neko vrijeme su se dopisivali i shvatili da su stvoreni jedno za drugo te su dogovorili sastanak kako bi se napokon upoznali. Ne moze se ni opisati sok kada su shvatili da su se medjusobno dopisivali optuzivali su jedno drugo za varanje i jedino oko cega su se slozili je da se rastanu.

Nemogu vijerovati da nisu shvatili da se dopisuju medjusobno jednostavno mi ne ide u glavu eh jesu mi smijesni :chuckel: :chuckel: :chuckel:
Èièa mièa - gotova prièa,................... uslijedio je razvod :ballbounce:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#19 Post Postao/la im_ex »

GARAVA je napisao/la:pa to je i smjesno i zalosno a upravu su sto su se rastali.cim su se poceli sastajati sa drugima to je vec to. :chuckel:
hoces reci :" Cim su sehtjeli sastajati s drugima :biggrin:
tja, nije im se dalo

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#20 Post Postao/la bosman »

Smijesno, smijesno i ujedno zalosno!

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#21 Post Postao/la ra-ja »

Da to je stara prica,,jako smijesna ...... :-k

Tako bude kada ljudi u braku zele avanturu....ejh.... :)

Kada bih bila povredjena od osobe sa kojom zivim toliko da nemogu vise sa njim......a jako sam strpljiva to sam vec rekla......nedaj boze da se sre
tnem ponovo.....pa vala niti na chatu.... :-k

Znate...nekada je bolje biti i sam.....neznam dali se slazete samnom... :huh:

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#22 Post Postao/la bosman »

Ra-Ja je napisao/la:Da to je stara prica,,jako smijesna ...... :-k

Tako bude kada ljudi u braku zele avanturu....ejh.... :)

Kada bih bila povredjena od osobe sa kojom zivim toliko da nemogu vise sa njim......a jako sam strpljiva to sam vec rekla......nedaj boze da se sre
tnem ponovo.....pa vala niti na chatu.... :-k

Znate...nekada je bolje biti i sam.....neznam dali se slazete samnom... :huh:

Slazem se iz iskustva sa tobom. (momentalno sam sam)

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#23 Post Postao/la belly_dancer »

..uopce se necudim..hahahaha..bas blesava prica.. :D
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#24 Post Postao/la andro »

HISTERIJA U GAĆAMA
Koro – fenomen krađe penisa
Guliver / Getty Images
Ako se jedno jutro probudite par deka lakši među nogama, ne brinite, nestao vam je penis i postali ste samo još jedna žrtva neobjašnjivog i drevnog fenomena koji medicina naziva 'koro'. Zabilježeni slučajevi kreću se od Azije i Afrike do Amerike. Dok su jedni uvjereni da im je piša naprosto brutalno ukradena, drugi se žale da im se smanjila do neprepoznatljivosti
Pred jedanaest je godina u Gani dvanaest žena nasmrt pretučeno jer ih je nekoliko muškaraca osumnjičilo da su im ukrale njihovu klateću muškost iz gaća. Da ne bi bilo zabune, ljudi nisu iznebuha izmislili svoju dijagnozu. Tek su se pozvali na dugu afričku tradiciju fenomena 'koro' - krađe penisa, za što se redovito optužuju vračarice i druge praktikantice crne magije.

Koro je dobio ime po malezijskoj riječi za kornjaču, ne slučajno, s obzirom na način na koji se kornjača uvlači pod oklop. Fenomen star nekoliko tisuća godina i rasprostranjen po svim kontinentima znao je poprimiti oblik masovne histerije, ali dolazi i kao individualno uvjerenje s kojim se onda bakću psihijatri u kliničkim seansama.

Prvi je put 'koro' spomenut u Kini pod imenom 'suo-yang', a opis bolesti zabilježio je drevni tekst 'Klasik interne medicine Žutog Cara' koji datira iz 300. godine prije Krista. Nevjerojatna patologija se potom opisuje i u mnogim drugim tekstovima kineske medicine kroz naredna stoljeća. O tome kako izgleda u stvarnosti možda najbolje svjedoči eskalacija kolektivne psihoze 1967. godine u Singapuru.

U bolnice su odjednom nahrupile kolone muškaraca, žaleći se da im se penisi uvlače u tijelo. Mnogi su kobno nestajanje vitalnog organa pokušavali zaustaviti štipaljkama, protezama ili trajnim stiskom člana obitelji koji je rukama grabio spasiti ono malo preostalog spužvastog tkiva. Prema članku iz singapurskog medicinskog časopisa, pacijenti su za sve krivili svinjetinu, tj. cjepivo koje su koristili uzgajivači kako bi zaštitili životinje od svinjske groznice.

Slična masovna opsesija zbog navodnog nestanka penisa dogodila se i u kineskoj pokrajini Guandong. Stanovništvo je bilo uvjereno da je ljepotica Hu Li Jung, točnije duh lisice sa životnom misijom da lunja poljima i krade muška spolovila, opet u akciji. Što će pak ženskom životinjskom duhu brdo muškog genitalnog mesa, ostavljamo na tumačenje psihijatrima i istraživačima pučkih tripova.

Guliver/Getty
U Africi su stvari nešto suvislije. Mogućnost da vam vještica popali ud je savršeno normalna. Psihijatar Sunny Ilechukwu je izvijestio o masovnoj krađi penisa 1990. u Nigeriji, navodeći se pričanjima oštećenih. Kako bi dokazali neupitnost svojih tvrdnji, muškarci su pokazali svoje spravice standarno pričvršćene među nogama uz objašnjenje koje bi uvjerilo i najgoreg skeptika. Tvdili su, naime, da to nije njihov penis, već da su im pohotne čarobnice vratile nešto malo i usuknuto. Ništa drukčije nije bilo ni u Kongu prošle godine, gdje je u hvatanju trinaest pljačkašica penisa intervenirala i policija.

Uvjerenje o nestanku i krađi penisa nije rijetkost ni na Zapadu, iako dolazi u individualnoj varijanti i s par varijacija. Za razliku od svojih afričko-azijskih žrtava, europski i američki pacijenti drže da se mogu izliječiti. Poznat je slučaj nekoliko Amerikanaca koji su završili na terapiji zbog nestajućeg penisa nakon konzumacije kanabisa. Struka je zaključila da su vjerojatno otprije bili iskompleksirani zbog veličine i oblika svoje muškosti pa je THC sve to odveo na kliničku razinu.

S 'korom' se susreo i jedan Grk s Cipra, o čemu je izvjestio britanski časopis za psihijatriju. Spopala ga je anksioznost, depresija i zabrinutost zbog 'činjenice' da mu se penis uvlači u tijelo. Nakon tretmana antipsihoticma, čovjeku se stanje poboljšalo i mogao je normalno pogledati u gaće.

Bilo da je riječ o bezgraničnoj mašti starih predaja ili o frojdovskim kompleksima modernog doba, 'koro' potvrđuje istu stvar – od svih dijelova tijela, način na koji doživljavamo svoje međunožje, njegovu ulogu, izgled ili značenje, čini se da je najviše kolektivno određen.
slika
slika

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#25 Post Postao/la nella26 »

Joj crnjaka ali ako im je pomoglo da u popravljanju odnosa što ne.Pa nije to baš neka prevara, možda se nisu imali kome izjadati i nisu htjeli varati partnera pa se odlučili preko neta malo rasteretiti ali fakat su sudjeni jedno drugom od toliko ljudi na netu opet jedno drugo nadju.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#26 Post Postao/la beca »

ovo sam već negdje čula....čist dokaz da se od sudbine ne može pobjeći

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#27 Post Postao/la ra-ja »

mala-plava21 je napisao/la:Jako me zanima sta vi mislite o ovome ja sam pukla od smijeha iako je i malo tuzno. Procitala sam danas kako je mladi bracni par iz Zenice medjusobno se dopisivao preko chata i otvorili si duse i jadali jedno drugome kako im je u lose u braku. Neko vrijeme su se dopisivali i shvatili da su stvoreni jedno za drugo te su dogovorili sastanak kako bi se napokon upoznali. Ne moze se ni opisati sok kada su shvatili da su se medjusobno dopisivali optuzivali su jedno drugo za varanje i jedino oko cega su se slozili je da se rastanu.

Nemogu vijerovati da nisu shvatili da se dopisuju medjusobno jednostavno mi ne ide u glavu eh jesu mi smijesni :chuckel: :chuckel: :chuckel:
Vidim da je mala plava 21...i dado 23 su bili tu prije par mjeseci..Zao mi je STRASNO sto ih nisam mogla pozDRAVITI..Znate ako ih sretnete pozdravite je PUNO od AMIKE.... :!:

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#28 Post Postao/la beca »

andro, ne plaši muškarce :lol:

a još više žene :lol: :lol: :lol:

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#29 Post Postao/la andro »

NAJGORI POSAO NA SVIJETU
Teško vam je na poslu? Pogledajte ovo radno mjesto!

Ako ste mislili da vam je jako teško jer morate ustati oko sedam ujutro, biti u uredu oko pola osam, sjediti osam sati za računalom, razmislit ćete još jednom nakon što vidite nešto što bismo mogli nazvati najgorim poslom na svijetu
Radnik na dalekovodu mora se popeti na visinu od 540 metara da bi njegov radni dan tek počeo. Do visine od 480 metara vozi ga lift, a ostatak puta mora odraditi sam, bez posebne zaštite i s teretom od oko 13 kilograma. Taj teret je zapravo torba s alatom. Ako nešto zaboravi, teško da će se vratiti na zemlju po to.

Ako i nije najgori, sigurno je jedan od najopasnijih poslova na svijetu. Nama se zavrtjelo u glavi samo gledajući video, a vi sami provjerite pretjerujemo li.

:?: :!: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=txdv_oNq81I
slika
slika

Odgovori