Kako živjeti sa živčanim mužem?

Poruka
Autor/ica
Setareh
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#16 Post Postao/la Setareh »

No siki riki,nije potrebno da se izvinjavas.
samo ona osoba zna kako je njoj koja se nadje u toj situaciji i nedaj boze nikom da tako nesto dozivi.Covjek poput sto je muz od Dzamiline rodice se takav rodi,to je ono sto se kod katolika kaze Satan,a kod muslimana sejtan i tu nema pomoci,samo ako si u mogucnosti bjezi od njih,sto dalje i brze te noge nose

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#18 Post Postao/la Sabinam »

Setareh je napisao/la:Vidovita_Dzemila
moram priznati kada sam procitala tvoju pricu pomislila sam da je tvoja rodica udata za mog oca,pretrnula sam.Tolike slicnosti se desavaju samo jednom na svijetu.
Na zalost to ti mislis, da se takve slicnosti desavaju samo jednom na svijetu. U toj prici ima dosta detalja koje prepoznajem...Ali kao sto Eranka kaze ima nacina da ih se ublazi...

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#20 Post Postao/la ra-ja »

Skoro sam imala jedno vezu vise prijateljsku nego neku drugu....covjek je iste naravi kao i tvoje rodice muz...i znas sta dosla sam do zakljucka bolje dici ruke nego dalje nastaviti dok nije doslo do vece i prisnije vezanosti izmedju nas dvoje,,,,,
Vjeruj da sam se dublje vezala ja bih se angazovala da ga izmjenim isko smatram da bih u necemu uspjela ali ne u svemu.... :)

Moja veza nije bila ozbiljna...on mi je bio samo drug...ali sva sreca da vise nismo u vezi.....prekinula sam ja to.... :huh:
Zadnja izmjena: ra-ja, dana/u 07 Jan 2008 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#23 Post Postao/la mrki62 »

Mislim da njega muèi osjeæaj manje vrijednosti .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#24 Post Postao/la ra-ja »

Otkud osjecaj manje vrednosti @Mrki 62...Pati od kompleksa vise vrednosti ...ali nema na kome podize nego nasao na jadnoj zeni.... :)

Ima toga dosta ..u nasem drustvu ...samo se to krije.... :-k

pasa74
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#26 Post Postao/la pasa74 »

mislim da je dzemila napisala da se radi o visoko obrazovanoj sobi i da nije glupa.vjerovatno da je sve crno kao sto izgleda da ni ona nebi trpila tako nesto.ako nesto trpi,to radi iz ljubavi i vjerovatno razumije svoga muza pa zbog toga popusta pred njim.
mislim da je to danas rijetkost i svaka joj cast....

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#27 Post Postao/la Sabinam »

Heheheeh da....a kada ce on malo da popusti...samo je to pitanje...i hoce li ikada? :-k

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#28 Post Postao/la mrki62 »

sabinaM je napisao/la:Heheheeh da....a kada ce on malo da popusti...samo je to pitanje...i hoce li ikada? :-k
Sabina, ja æu tebe o¾eniti sa onim Albanom , pa ti nama doði na forum sa novim temama :wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#29 Post Postao/la Sabinam »

mrki62 je napisao/la:
sabinaM je napisao/la:Heheheeh da....a kada ce on malo da popusti...samo je to pitanje...i hoce li ikada? :-k
Sabina, ja æu tebe o¾eniti sa onim Albanom , pa ti nama doði na forum sa novim temama :wave:
Hvala Mrki imam ja svog Albana kuci... :wave:

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#30 Post Postao/la mrki62 »

sabinaM je napisao/la: Hvala Mrki imam ja svog Albana kuci... :wave:
Jeste , samo nije toliko dobar i ¾ivèan kao ovaj :wave:

slika

slika

Odgovori