Muške suze
- sredovjecni_33
- Svakodnevni prolaznik
Super je plakati...na taj nacin izlaze emocije....istina je sto Im_ex kaze i ja sam svoju veliku kolicinu suza isplakala...ali Im_ex kod mene je to jos uvijek nepresusni izvor...Rasplacem se (ne glasno...nego onako kao knedla u grlu) i na tuzne filmove, na tuzne reportaze u vijestima, na èlanke iz novina, na vase postove, ...a i u cudnim okolnostima...ne bih ih sada spominjala 
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
pa nemora znacit da musko koje voli plakat je bolje..to znaci da ima samo razvijenije osjecaje..(da je privrzeniji bio majci)..a decki za koje nismo vidili da placu,nemora opet znacit da uopce ne placu.vise-manje se samo prave cvrsti..al ne brinite,i oni imaju osjecaje,samo ih niko nij eucio koristiti tj.izraziti..
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
pohvalnoje ako te to smiri kasnije..ali iskreno se nadam da nije precesto.. :biggrin: sala..dobro je izrazit sta se s tobom desava..tako se okolina moze snac.. :chuckel: slatkocyrus_the_virus je napisao/la:Ne treba, dovoljan mi je osjeæaj koji imam poslije plaèa :biggrin: Volio bih da to mogu ponoviti svaki dan :biggrin:IM_ex je napisao/la:trebal' trofej, drug :biggrin:cyrus_the_virus je napisao/la:Ja plaèem ko godina!!!!
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
ima..da..ali smatram da ni u zenskom slucaju to nije ok..ali vise za muske..jer bi trebali biti nama oslonac..zato moramo razumit njihove osjecaje..cyrus_the_virus je napisao/la:...a ima i ¾ena takvihbelly_dancer je napisao/la:pa u biti da..recimo ima muskih koji se doma rasplacu,pa su kasnije neurozni,a ti da pitas sta ti je,onda cujes nesta tipa:ti ja licim na maminu mazu??!zdravije je izrazit osjecaje..da..
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
A jooj, tebe, bonasabinaM je napisao/la:Super je plakati...na taj nacin izlaze emocije....istina je sto Im_ex kaze i ja sam svoju veliku kolicinu suza isplakala...ali Im_ex kod mene je to jos uvijek nepresusni izvor..
Nisam rekla da nikad ne placem, ali, da placem gledajuci skoro pa sve filmove tuzne tematike ... tu znam tek ponekad da zajecam.
Ama, bona ... da si me mogla vidjeti u momenatu kad mi je saopcena vijest da je Tose poginuo, taj momenat i taj dan, posebno, pa sutradan, pa prekosudradan ... pa i sad kako me ta zal drzi ... bolje bi razumjela sta sam htjela da kazem.
"Srce nije kamen" - ostavio nam je Tose