ali diretkno mole narod za pomoc. moracu se raspitati.
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Rukovodstvo RTVFBiH predlaze (s osvrtom na zakon), da se zadrzi programski sadrzaj *Radija 202*, ali uz preimenovanje u *Sarajevo 202*, a koji bi se emitovao na frekvenciji Federalnog radija, no, zaposlenici Radija 202 ne prihvataju takvo rjesenje. ''Radio ne moze i nece raditi ukoliko ne bude slobodan, kao što je i do sad bio'' - komentar je novinara Radija 202, Arnela Sarica.DRŽAVA GASI Radio 202
![]()
jesi to sretan??? neka ne ide slovenija...tvoja dezela...to je bitnomrki62 je napisao/la:Ja rekoh nemojte pljuvat po izdajniku![]()
Neki ne vide moju prvu reÄÂenicu : BiH ide polako al sigurno u provaliju , viÅ¡e ih brine izdajnik
od svega me brines samo Ti....ne znam odakle si zalutao i sa kojim ciljem al....mogu ja trpit i Tebe ne brinimrki62 je napisao/la:Sretan ?
Ne brine tebe ni sLOVEnija ni BiH, tebe brine da ne bi ko barako po I.A.
Zato sam i napisao da ne baraÄÂete izdajnika![]()
mrki62 je napisao/la:Šta bi bilo sa BiH , kad bi svako imao mišljenje kao ja o nacionalistima, ha
Zagovaraci takve teorije su mi najmrza stvorenja koja ne dozivljavam insanima cak.mrki62 je napisao/la:BiH ide polako al sigurno u provaliju
Ja samo konstatujem stanje a ti ako ne znaš šta je Dodik do sada prodao , pozanimaj se .IM_ex je napisao/la:Zagovaraci takve teorije su mi najmrza stvorenja koja ne dozivljavam insanima cak.mrki62 je napisao/la:BiH ide polako al sigurno u provaliju
Podsjecam - Bosna i Hercegovina je uvijek imala pa i dan danas ima svoje zlatne ljiljane, svoj neokaljan ponos, cist obraz, inat, nam, ljepotu ... i sabur