Dali podrzavate SAD u ratu protiv "terorizma"?

Diskusije o politici sa prostora ExYu ...
Poruka
Autor/ica
ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Dali podrzavate SAD u ratu protiv "terorizma"?

#181 Post Postao/la ra-ja »

Gdje pokupi tolike informacije @mic_sokoli...neznam sta da ti kazem....U svemu je najveca vrednost covjek...i skoju god strano nestaju ljuski zivoti ..nije dobro....

Nego da mi pocnemo kupovati sljemove..da se nedajboze sve nesruci na nas... [smile.gif]

Podrzavam SAD u ratu protiv terorizma bez navodnih znakova...Da nije u BiH intervenisala dosli bi do samounistenja.... :!:

Emmi
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#182 Post Postao/la Emmi »

Nepodrzavam ih, jer su sami teroristi!!!!!!!!!!
slika

mickey
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#183 Post Postao/la mickey »

Ra-Ja je napisao/la:Gdje pokupi tolike informacije @mic_sokoli...neznam sta da ti kazem....U svemu je najveca vrednost covjek...i skoju god strano nestaju ljuski zivoti ..nije dobro....

Nego da mi pocnemo kupovati sljemove..da se nedajboze sve nesruci na nas... [smile.gif]

Podrzavam SAD u ratu protiv terorizma bez navodnih znakova...Da nije u BiH intervenisala dosli bi do samounistenja.... :!:
[eusa_clap.gif]

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#184 Post Postao/la paparaci »

Ra-Ja je napisao/la:Gdje pokupi tolike informacije @mic_sokoli...neznam sta da ti kazem....U svemu je najveca vrednost covjek...i skoju god strano nestaju ljuski zivoti ..nije dobro....

da amerika nije svoje prste mjesala u jugoslaviju, rata mozda i ne bi bilo!

ne valjaj gluposti, molim te!

mickey
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#185 Post Postao/la mickey »

ne znam šta je america imala sa il od jugoslavije.

dadooo_23
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#186 Post Postao/la dadooo_23 »

mickey je napisao/la:ne znam šta je america imala sa il od jugoslavije.
naravno da je imala.

rat na nasim prostorima je pod sponzorstvom amerike i zapada i ovaj nas rat je samo jedan kotacic u stvaranju velike globalne imperije!

AMERIKA IMA PRSTE U SVIM DRUSTVENIM SEGMENTIMA U CIJELOME SVIJETU!

pogotovo danas,u njenom globalistickom pohodu. ako posmatras stvari lokalno,to se ne da primijetiti,ali ako gledas stvari globalno... VIDIS SVE! i mozes primijetiti da smo unutar tog mehanizma kao zrna kukuruza u zrvnju!

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#187 Post Postao/la mrki62 »

Razlika između nas i Amera je ta da mi radimo za dolare a oni ih štampaju [muzikafo1.gif]
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mickey
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#188 Post Postao/la mickey »

to je samo teorija zavjere.

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#189 Post Postao/la paparaci »

to je fakt. nikakva zavjera. jesi li cuo za ECHELON?

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#190 Post Postao/la ra-ja »

dadooo_23 je napisao/la:
naravno da je imala.

rat na nasim prostorima je pod sponzorstvom amerike i zapada i ovaj nas rat je samo jedan kotacic u stvaranju velike globalne imperije!

pogotovo danas,u njenom globalistickom pohodu. ako posmatras stvari lokalno,to se ne da primijetiti,ali ako gledas stvari globalno... VIDIS SVE! i mozes primijetiti da smo unutar tog mehanizma kao zrna kukuruza u zrvnju!

Da mozda to sada tako izgleda...otom potom...a slazem se sa tobom da smo mi samo jedno zrno na klasu zita...pa posto je tako..to znam....
Da vas pitam zrno graska ispod princezinog duseka koje je zulja dugo; VEOMA DUGO....
Zasto ste stavili nacionalne prestavnike na izbora listic....da li je to Amerika ili Evropa naredila..ili ste pohlepno poletili ka ponudama poklonima tih nacionalnih interesa....
Zasto ste uopste glasali za nacionalne stranke...da bih hodje i popovi imali veoma veliki reiting i uticaj na stariji dio populacije koja je u gro planu glasalo za ono sto su oni zeljeli.. Pa ko se pojavio kao izbjeglica u Evropi.koga su nam prikazali preko tv glasila.Da li je tu uticala Amerika ili Evropa na nas.... :?:
Gdje nam je bilo ono brastvo i jedinstvo koje smo trebali cuvati kao zjenicu oka svog...GDJE::da li nam je to oduzeo neko treci..ili nas neko nagovorio da srusimo zajednicki temelj koji smo imali..... :!:

Zasto smo to sve mi dozvolili...nije smjelo doci do krvoprolica...imovina se moze namiriti ...a covjeka nikada vise nemozes ozivjeti.... :!:

Ja sam zeljela da se rat zaustavi i Amerika je zaustavila rat u mojoj drzavi....nije uopste vazno da li je imala interes ... :!:
Zadnja izmjena: ra-ja, dana/u 16 Okt 2009 11:56, ukupno mijenjano 2 puta.

mickey
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#192 Post Postao/la mickey »

Mic_Sokoli je napisao/la:
Gdje nam je bilo ono brastvo i jedinstvo koje smo trebali cuvati kao zjenicu oka svog...GDJE::da li nam je to oduzeo neko treci..ili nas neko nagovorio da srusimo zajednicki temelj koji smo imali..... :!:
Stvarno sramota vise sta pises jbt,ko da si s marsa pala pa ne znas sta je bilo,dodji sebi zenska glavo
ti sa pao moj sinko, i to ne sa marsa nego sa planeta majmuna.
ra-ja je jedino u pravu.

dadooo_23
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#193 Post Postao/la dadooo_23 »

mrki62 je napisao/la:Razlika između nas i Amera je ta da mi radimo za dolare a oni ih štampaju [muzikafo1.gif]
bravo!

amerika je eksploatator svih dobara i svega sto vrijedi u cijelom svijetu. amerika je poput naftne platforme koja crpi naftu iz zemlje. s tim da ona crpi sve sto se da iscrpiti iz drugih zemalja pa to koristi za jacanje vlastite moci i za razne programe naoruzanja i istrazivanja.
Zadnja izmjena: dadooo_23, dana/u 16 Okt 2009 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

dadooo_23
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#194 Post Postao/la dadooo_23 »

mickey je napisao/la:to je samo teorija zavjere.
samo otvori oci. i ti i ja smo unutar toga. a sve se to sprovodi preko kutijice za jeftinu zabavu sirih drustvenih masa zvane TELEVIZOR! (mislim na medije opcenito)

a u praksi se sprovodi preko EUROPSKE UNIJE koja je samo produzena ruka amerike i jedan segment globalizma.

dadooo_23
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#195 Post Postao/la dadooo_23 »

Ra-Ja je napisao/la:
dadooo_23 je napisao/la:
naravno da je imala.

Da mozda to sada tako izgleda...otom potom...a slazem se sa tobom da smo mi samo jedno zrno na klasu zita...pa posto je tako..to znam....
Da vas pitam zrno graska ispod princezinog duseka koje je zulja dugo; VEOMA DUGO....
Zasto ste stavili nacionalne prestavnike na izbora listic....da li je to Amerika ili Evropa naredila..ili ste pohlepno poletili ka ponudama poklonima tih nacionalnih interesa....
Zasto ste uopste glasali za nacionalne stranke...da bih hodje i popovi imali veoma veliki reiting i uticaj na stariji dio populacije koja je u gro planu glasalo za ono sto su oni zeljeli.. Pa ko se pojavio kao izbjeglica u Evropi.koga su nam prikazali preko tv glasila.Da li je tu uticala Amerika ili Evropa na nas.... :?:

Zasto smo to sve mi dozvolili...nije smjelo doci do krvoprolica...imovina se moze namiriti ...a covjeka nikada vise nemozes ozivjeti.... :!:

Ja sam zeljela da se rat zaustavi i Amerika je zaustavila rat u mojoj drzavi....nije uopste vazno da li je imala interes ... :!:
pa amerika ga je i sponzorirala! zaustavili su ga kad je sve vec bilo gotovo. mislis da nisu mogli da su htjeli sprijeciti neke stvari? pa naravno da su mogli,ali nije im bilo u interesu. uradili su to jednostavno. bacili kost medju ljude,zaratilo se,bivsa drzava oslabila i nakon rata su imali jednu rascjepkanu jugoslaviju na pladnju i oslabljene zasebne drzavice s kojima su mogli lako manipulirati i provoditi svoje namjere. pitas li se ikad - "a sta je tu zapravo amerika radila na nasim prostorima za vrijeme rata? sta ce oni tu,zar im mjesto nije u americi? (da ne navodim ove zemlje ostale iz kojih su dolazili "mirovnjaci")" to se garant nisi zapitala.

a za to glasanje i za izbore. evo sad cu ti reci jednu stvar.

dado ove godine sigurna budi NECE IZACI NA IZBORE

nek pobijedi stranka penzionera ako moze,zivo mi se fucka...
Zadnja izmjena: nella26, dana/u 16 Okt 2009 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: off obrisan

Odgovori