Jeste li ljubomorni na njegove/njene bivse?
Re: Jeste li ljubomorni na njegove/njene bivse?
nisam ljubomoran
jest da nebi da se motaju oko nje ali ako su joj bolji od mene samo neka ide srecno joj bilo...
jest da nebi da se motaju oko nje ali ako su joj bolji od mene samo neka ide srecno joj bilo...
Re: Jeste li ljubomorni na njegove/njene bivše?
jesam, ako se mjesa u njegov zivot. Neke djevojke ne mogu da shvate, da su bivsi bivsi, u proslosti i neka tamo i ostanu!!!
Ako je nekad bila dio njegovog zivota, sada vise nije... pa bila sam njim 4 dana ili 4 godine,....
![[Real mad.gi [Real mad.gif]](./images/smilies/Real%20mad.gif)
![[Real mad.gi [Real mad.gif]](./images/smilies/Real%20mad.gif)
Ako je nekad bila dio njegovog zivota, sada vise nije... pa bila sam njim 4 dana ili 4 godine,....

mrki62 je napisao/la:To je neÅ¡to , Å¡to većina nikad neće dokuÄÂitprobisvjet je napisao/la: pa kakva ljubav tu moze postojati ako vas ne zanima proslost vaseg partnera ili njega vasa ?? ...... svi smo mi prozivjeli prije a dozivjet cemo jos dosta toga ...neke osobe su samo u prolazu , neke ostave lijepe tragove u nasim zivotima , zasto zaboraviti , ja to ne zelim .... s bivsim vala odem i u kino i na veceru a ne samo na kavu ..... o cemu pricamo ??? o svemu i svacemu a najmanje o nasoj proslosti ... odnos je precizan , nasa ljubav je prerasla u prijateljstvo i to smatram najpametniji i najljepsi nacin poslije prekida veze ...![]()
Upravo to je to @lien...
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
A ti cuvaj to svoje i nedaj ga nikome...i tvoje misljenje podrzavam...Nemoras se raspravljati ovdje niskim .nego sa svojim partnerom rijesi to u cetiri oka...
@mrki je moj prijasnji drug..on to zna

Svoje misljenje sam u par navrata vec napisala po ovoj temi...

- divlja__ruza
- Ucesnik diskusija
Nisam ljubomorna, ali naravno reagujem ako osjetim da ima potrebe za tim. Ako mi intuicija kaze da se mala opasno mota oko njega ,onda reagujem...a do sada me nikada intuicijia nije slagala 

Nisam ljubomorno... ali bih rado uzela to sto ti imas...papaya je napisao/la:

![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
ma jok, to je bilo mozda na pocetku braka a sad jok.......nebojim se konkurencije cccccccc

evo
@emmi ako si sigurna u svoj kvalitet i kvantitet...
Kod mene je drugaciji slucaj ..nisam bila nikada ljubomorna...
Kako su mi teski ljubomorni muskarci, pa trce za zenom ko mutavi..a tek zene sa svojim izlivima .. one ne samo da trce..nego i napastuju stvar ili bice na koje su ljubomorne...
Ja bih mogla biti ljubomorna na tudji brak i srecu ako je bolji od mog ...Medjutim nisam se imala skime porediti..jer veliki je svijet, od onog djelokruga gdje sam ja kretala...
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
Kod mene je drugaciji slucaj ..nisam bila nikada ljubomorna...
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Kako su mi teski ljubomorni muskarci, pa trce za zenom ko mutavi..a tek zene sa svojim izlivima .. one ne samo da trce..nego i napastuju stvar ili bice na koje su ljubomorne...
Ja bih mogla biti ljubomorna na tudji brak i srecu ako je bolji od mog ...Medjutim nisam se imala skime porediti..jer veliki je svijet, od onog djelokruga gdje sam ja kretala...

Necu ti nista reci...stojim iza toga...
Moj partner ako ga budem imala necu mu dati adute za to ,iskorijenucu mu ljubomoru iz glave...![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Moj partner ako ga budem imala necu mu dati adute za to ,iskorijenucu mu ljubomoru iz glave...
Ma strasno sam ljubomorna ... ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Ne, jer je to njegova proÅ¡lost. Da je ta veza imala budućnost ne bi se prekinula i ne bi trebao drugu osobu pored sebe. MeÄ‘utim, problem može biti ako nisu zaista raÅ¡ÄÂistili i ako se on joÅ¡ uvijek dvoumi. Ali i tada smatram, da ako ne želi biti sa mnom neće i da moja ljubomora tu neće niÅ¡ta pomoći, tj.samo može odmoći i gurnuti ga nazad kod bivÅ¡e djevojke.
- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt: