Naime, igrom slucajnosti, vec sam prethodno upoznala njene sestre, s kojima sam pocesto imala priliku sjediti kod neke vec "trece" osobe.
O toj "djevojci" cula sam samo najbolje, te stekoh dojam da ako je kad vidim, to ce biti vila Ravijojla, u najmanju ruku.
Dodje ona s muzem jedno vece tu, u stan u kojem sam tad stanovala skupa s jos jednom porodicom.
heeh, pomalo glupasta situacija ... ma nije meni zbog mene, vec se stavljam u njihovu kozu, ono, da li im navrijese sjecanja. Njega tek ponekad pogledam, da vidim ima li pogleda ispod oka, ono, ma jok, ko da je Bog nije ni dao, a ja opet na svoj nacin tumacim: jadan, al se muci da dobro odglumi
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Zena nije losa, al, epitet Vila Ravijojla ne zasluzuje, vala. Ni prica joj nije nesto, ono.
Jest da je od vremena njihove Jubavi
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
kad se sjetim njenog sjecanja kad je s bebom i dvoje nesto malo starije djecice putovala trajektom, a u namjeri da dodje do at, pa, veli: ukisla hapa, pita narod ima li iko mlijeka za bebu, nema niko ... kaze, davala vodu u flasici umjesto mlijeka, samo nek je na pipu

Jedini brat a njih 5 sestara (brat bjese najmladji) je poginuo.
Oduljih ... da skratim
Ne. Nemam razloga biti ljubomornom. One su proslost njegova, iz vremena kad se nismo poznavali.Jeste li ljubomorni na njegove/njene bivše?
Da, tolerisala bih. Pa to je samo kafa uz razgovor, neka ih.da li bi tolerisali ako bi se vaÅ¡a ljubav ÄÂesto sastajala s bivÅ¡om, ono...samo kafa i razgovor