moj mrki samo zivi u ubjedjenju nista ti vjeruj neznas cim stavljas neka pitanja koja su toliko licemjerna da te ista mogu kostat mnogo cega jer pisanje ovdje je takvog znacaja da svi koji procitaju i usvoje tvoje misljenje a isto je pogrdno odose s tobom u vatru a ti uzimas njihov teret a isto tako i ako pises ono sto je dobro pa tim spasis nekoga vatre džehenemske imas nagradu ogromnu jer si svog brata il sestru svojim rijecima uveo u dženet/raj/i nemoj mislit da se ovo odnosi samo na muslimane vec i na katolike pravoslavce i drugemrki62 je napisao/la:Ne, nije u pitanju moderno vrijeme , od davnina se žensko ne poštuje i nikakve knjige tu ne mogu pomoći.beba80 je napisao/la: Da laffe u pravu si jer ljudi se nastoje odvojit od vjerski knjiga jer je sad "moderno"vrijeme al bit ce neko pitan za to pravda je spora al uvijek dodje pa makar na "kraju".Ovo sam stavio pod navodnike jer licemjerni ljudi i ljudi koji hoce da mudruju svojom mudroscu koja je zaista nista u odnosu na Gospodara postavice pitanje jesil ti tamo bio.
Sve je u ljudskoj podsvijesti , žene ni u jednoj islamskoj državi nisu ni približno jednake muÅ¡karcu , poÄÂev od roÄ‘enja , Å¡kolovanja , odnosa do biranja braÄÂnog partnera , podjele imetka od roditelja pa do same smrti .Ne znam koliko si ti u islamu al za sebe znam da od malena živim i prouÄÂavam pa eto i valjda znam neÅ¡to
Razlozi odobrenja vise zena
Re: Razlozi odobrenja vise zena
Ne boj se za mene , jer se sam ne bojimbeba80 je napisao/la: moj mrki samo zivi u ubjedjenju nista ti vjeruj neznas cim stavljas neka pitanja koja su toliko licemjerna da te ista mogu kostat mnogo cega jer pisanje ovdje je takvog znacaja da svi koji procitaju i usvoje tvoje misljenje a isto je pogrdno odose s tobom u vatru a ti uzimas njihov teret a isto tako i ako pises ono sto je dobro pa tim spasis nekoga vatre džehenemske imas nagradu ogromnu jer si svog brata il sestru svojim rijecima uveo u dženet/raj/i nemoj mislit da se ovo odnosi samo na muslimane vec i na katolike pravoslavce i druge

Pitanja su svugdje dozvoljena a licemjernost je relativna stvar.
Ja Å¡irim istinu , to Å¡to sam ja o ženama opisao , to nije laž , to su ÄÂinjenice - tako je na terenu.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

u redu vidim nisi bogobojazan al onda i nemas istinu jer ne bojis,mislis da si samo ti u pravu dobro neka ti bude al ipak pokusaj se bojati naseg Gospodara i trazi put dženeta.Znam da je na terenu tako al to je iz razloga sto se mnogi ne boje,i sto su u neznanju a kazu ja znam sta ce meni neko pricat.Da nam se Gospodar smiluje.AMINmrki62 je napisao/la:Ne boj se za mene , jer se sam ne bojimbeba80 je napisao/la: moj mrki samo zivi u ubjedjenju nista ti vjeruj neznas cim stavljas neka pitanja koja su toliko licemjerna da te ista mogu kostat mnogo cega jer pisanje ovdje je takvog znacaja da svi koji procitaju i usvoje tvoje misljenje a isto je pogrdno odose s tobom u vatru a ti uzimas njihov teret a isto tako i ako pises ono sto je dobro pa tim spasis nekoga vatre džehenemske imas nagradu ogromnu jer si svog brata il sestru svojim rijecima uveo u dženet/raj/i nemoj mislit da se ovo odnosi samo na muslimane vec i na katolike pravoslavce i druge![]()
Pitanja su svugdje dozvoljena a licemjernost je relativna stvar.
Ja Å¡irim istinu , to Å¡to sam ja o ženama opisao , to nije laž , to su ÄÂinjenice - tako je na terenu.
Jesam li ja bogobojazan ili nisam , to ja po forumima niti sam pisao , niti ću kad .beba80 je napisao/la: u redu vidim nisi bogobojazan al onda i nemas istinu jer ne bojis,mislis da si samo ti u pravu dobro neka ti bude al ipak pokusaj se bojati naseg Gospodara i trazi put dženeta.Znam da je na terenu tako al to je iz razloga sto se mnogi ne boje,i sto su u neznanju a kazu ja znam sta ce meni neko pricat.Da nam se Gospodar smiluje.AMIN
Vjera je moja privatna stvar i vjerom se nikad hvalio nisam, jer islam nije etiketa pa da se etiketira na svakom koraku.
Nisam kao neki što tespih stavljaju u auto i prave se nekakvi vjernici.
Kakav sam , to samo On zna - i ja usput
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Napisao si da se ne bojim za tebe jer se ti ne bojis pa zato sam i napisao da nisi znaci bogobojazan,sam sebe negiras neznam za stomrki62 je napisao/la:Jesam li ja bogobojazan ili nisam , to ja po forumima niti sam pisao , niti ću kad .beba80 je napisao/la: u redu vidim nisi bogobojazan al onda i nemas istinu jer ne bojis,mislis da si samo ti u pravu dobro neka ti bude al ipak pokusaj se bojati naseg Gospodara i trazi put dženeta.Znam da je na terenu tako al to je iz razloga sto se mnogi ne boje,i sto su u neznanju a kazu ja znam sta ce meni neko pricat.Da nam se Gospodar smiluje.AMIN
Vjera je moja privatna stvar i vjerom se nikad hvalio nisam, jer islam nije etiketa pa da se etiketira na svakom koraku.
Nisam kao neki što tespih stavljaju u auto i prave se nekakvi vjernici.
Kakav sam , to samo On zna - i ja usput
Da , napisao sam da se ne boj za mene, jer svako za sebe odgovara 

I ja se slažem al po mom bi bilo potrebno u kakav hadis poturiti da i žene mogu imati viÅ¡e muževatvoj_drug je napisao/la:Ako žene prihvataju da dijele jedog ÄÂovjeka i ako će tu biti ravnpravnosti prema svakoj jednako...onda tu stvaaarno nema niÅ¡ta loÅ¡e...ko voli nek izvoli...
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)

Jel se to i tebi pri*eba*o , hapapaya je napisao/la:shovinisti jedni

I tako 4 puta dnevno , ...... toliko ja mogupapaya je napisao/la:Ja bih pristala da GA dijelim sa jos 4,jedna nek kuva, druga nek cisti, treca nek ide u kupovinu i pere vesh, ja cu ostalo

papaya je napisao/la:i da me one njegove druge zene PERSIRAJU
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)