Razlozi odobrenja vise zena

Diskusije oko religija u svijetu ...
Poruka
Autor/ica
beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

Re: Razlozi odobrenja vise zena

#361 Post Postao/la beba80 »

nasmijao si me al sve sto se hoce to se i moze

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#363 Post Postao/la paparaci »

mrki62 je napisao/la:
paparaci je napisao/la:
mrki62 je napisao/la:Nemoj me , matereti :lol:
Kakav te spopao veliki obračun , odakle si to izvukao ,..... ko sad iskrivljuje , ha :lol:
Sudnji dan sinko , sudnji dan je u pitanju .
ne pravi se lud. to je jedno te isto.
Obračun je kad se dvoje ili više stranaka sukobljavaju a sudnji dan je kad odgovaraš za svoja djela .
Dječače, odrasti :lol:

hajd budi dobar i udari se slika [muzikafo1.gif]

papaya je napisao/la:Uh sto bih voljela da svi vi koji to podrzavate budete ZENA U AFGANISTANU, pa da vidimo zivota.
nemoj, svega ti. dovoljno si upucena u islam po ovom pitanju - tako da je ovo sasvim suvisno! zena po islamu jako lijepo zivi, ukoliko joj se muz istog pridrzava
Nista ne mislim lose o tome...ALI PRIJE HILJADU I HILJADU godina...
to nema nikakve veze. tad, kao i sad ima manje muskaraca nego zena. razlika jeste u tome sto zensko danas nije toliko ovisno o musku kao nekad sto je to bilo. naravno, tu je i ona druga strana (fizioloske potrebe, zastita od bluda, itd.).

jbt...necete civilizaciju, neee, nego postenje, moral , bla bla, al sve po nasim (zenskim) ledjima
[To funny.gif]

pa kakva je to civilizacija bez postenja i morala :lol:

kakvim zenskim ledjima [baaa.gif] ne budali [icon_chuckel.gif]

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#364 Post Postao/la nella26 »

Ko god voli neka izvoli, muškarci kofol zabrinuti jadni da koja žena ne ostane usidjelica, e da vas čovjek ne zna pomislio bi i da ste ozbiljni, nego se sekirate kako ćete promijeniti rupu a da vas niko ne optuži za preljubu.
Pa kad nikad muška ne bih vidjela ne bih ni bila druga žena!
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#365 Post Postao/la paparaci »

pa mozes ti biti prva, a ostale nek se redaju :lol: [mmmux2.gif]

salim se Drug [icon_flower.gif]

sve to ima svoje zasto, kako, itd. ljudi. valjda On bolje zna od nas [smile.gif]

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#366 Post Postao/la nella26 »

paparaci je napisao/la:pa mozes ti biti prva, a ostale nek se redaju :lol: [mmmux2.gif]

salim se Drug [icon_flower.gif]

sve to ima svoje zasto, kako, itd. ljudi. valjda On bolje zna od nas [smile.gif]
Ma znam drug, a znaš i ti zašto ovo kažem :lol:
hm o prvoj ću razmisliti :lol:

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#367 Post Postao/la paparaci »

znam, znam [wink.gif]

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#368 Post Postao/la beba80 »

Da Imam vecu kucu ozenio bih se ponovo al ovaj put bi bilo drugacije posto moja supruga bira sebi sestru koja bi me djelila sa njom.Jako bi mi bilo drago da mogu to ne zbog sexa vec zena bi mi imala prijateljicu i sestru u njoj.Jednom mi je i govorila hajde sto ne bi ti al ja nisam trenutno spreman na to.Sta mislite o ovom?

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#369 Post Postao/la paparaci »

pa to je tvoja licna stvar. ako ti mozes, hoces i volis tako, a isto tako i supruga ti - onda sto da ne. bitno je da se i ona slaze s tim i da je sve po dogovoru.

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#370 Post Postao/la ra-ja »

Nema nikakvog razloga ...po mom iskrenom misljenju...za podnevlje BiH... :!:

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#371 Post Postao/la nella26 »

Svaka čast ženi koja može podnijeti još jednu u svojoj kuću, naročito je gledati kao sestru.
Ja na to ne bih pristala ni pod tačkom razno.

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#373 Post Postao/la mrki62 »

vidovita_dzemila je napisao/la:

mislim da ti žena malo voli i žene
:lol: sam htjedoh napisati al sam se suzdržao , da ne pomisle neki kako sam oduran ili bezobrazan.
Da , u svakom slučaju sa tim ženama nešto nije ok, nije prirodno se ponašati kao da je sve normalno i prihvatiti takvo stanje u svakodnevnici kao nešto što je normalno.
U ljudskoj svijesti su takve stvari nenormalne i sva ubjeđivanja kako to ima smisla su nesmislene.
Ljudi , koji imaju kćerke i dočekaju da uzrastu za udaju i da na taj način udaju svoju kćerku ,.............. da bude druga , treća ili četvrta žena i da meni kaže kako mu se usrećila kćerka,............ ja tu osobu više nikad ne bih imao za normalnu.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#374 Post Postao/la beba80 »

beba80 je napisao/la:Da Imam vecu kucu ozenio bih se ponovo al ovaj put bi bilo drugacije posto moja supruga bira sebi sestru koja bi me djelila sa njom.Jako bi mi bilo drago da mogu to ne zbog sexa vec zena bi mi imala prijateljicu i sestru u njoj.Jednom mi je i govorila hajde sto ne bi ti al ja nisam trenutno spreman na to.Sta mislite o ovom?

Ne grijesis ljubav prema meni i moja prema njoj a uzgred procitala je jednu jako lijepu knjigu "zene u doba poslanstva"izrodile su ljubav koju nije mogla spoznat kao nit ja jer nismo bili valjano nauceni zbog komunizma koji je skinuo marame sa zena i ostavio ih bez vjere i tradicije a iskonponovao je novu vjeru pod prisilom koja jos zivi u glavama pojedinih.

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#375 Post Postao/la beba80 »

mrki62 je napisao/la:

:lol: sam htjedoh napisati al sam se suzdržao , da ne pomisle neki kako sam oduran ili bezobrazan.
Da , u svakom slučaju sa tim ženama nešto nije ok, nije prirodno se ponašati kao da je sve normalno i prihvatiti takvo stanje u svakodnevnici kao nešto što je normalno.
U ljudskoj svijesti su takve stvari nenormalne i sva ubjeđivanja kako to ima smisla su nesmislene.
Ljudi , koji imaju kćerke i dočekaju da uzrastu za udaju i da na taj način udaju svoju kćerku ,.............. da bude druga , treća ili četvrta žena i da meni kaže kako mu se usrećila kćerka,............ ja tu osobu više nikad ne bih imao za normalnu.
mrki ti da imas kcerku ti bi joj lakse dozvolio da ide od ruke do ruke i da ostadne usjedilica nego da ima muza kojeg bi djelila sa svojom sestrom muslimankom.Aferim

Odgovori