Postavio sam ti par pitanja u vezi vehabija :Mic_Sokoli je napisao/la:
Ne opravdava nista,nego rekoh da ti dam do znanja da su diskusije s tobom prostrane ko svemir.
Pricas gluposti mrki i to vrlo dobro znas.
Navodis tu primjer jedan kao da bi pokazao zivot tih Vehabija.
Sad ti meni objasni , jel u vehabija dozvoljena ljubav ili se vehabije žene na neviđeno ?
Mic , to Å¡to ja neke stvari ovdje ne iznosim , to joÅ¡ ne znaÄÂi da nemam dokaza .
Nisam ja od juÄÂer i predobro poznajem djelovanje vehabija a u vehabija je obiÄÂaj da i dijete može biti žena i to onog trenutka, kad dobije prvu menstruaciju ( ispravi me ako grijeÅ¡im )
A da to nije jedan primjer , ja ću ti ih svakodnevno ovdje postavljati i to na naÄÂin , da se držim tvog sistema odbrane istih vehabija .
Sad ću ti pokazati primjer .
Eto , i toga u vehabija ima , evo dokaz :Mic_Sokoli je napisao/la: To ti je isto kao kad bih ja rekao Njemci siluju i seksualno zlostavljaju svoju djecu,to jest kad bih rekao da je to normalna pojava kod njih,i pored toga sto ima ne Hiljade primjera za to ,vjeruj da nije normalna pojava.
U Maglaju uhapšen Edhem Meškić zbog napastvovanja pastorke
ÄŒitaj na linku http://www.san.ba/index.php?id=5743
A ako se potrudiÅ¡ , na google ćeÅ¡ pronaći i epilog tog sluÄÂaja.
Ahi Mic , ahiMic_Sokoli je napisao/la: Ne trazim ja nista vise razumjevanja za tu skupinu ljudi nego sto ti imas za druge narode.
Al znamo mi ko i sta je tebi cilj.......![]()
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ako za nas ne valjaju ÄÂetnici i ustaÅ¡e , ako za Srbe i Hrvate , pa ÄÂak ni za nas ne valjaju vehabije , Mic , to treba prihvatiti kao ÄÂinjenicu , to vehabijsko sjeme je korov , kojeg treba istrijebiti .Mic_Sokoli je napisao/la: Bezobrazluk je cak toliki da tu skupinu ljudi krivite i za moguci razlog da se muslimani smatraju ekstremistima.....
Treba graditi zajednicu na ravnopravnosti a nikako na bilo kakvoj mržnji .
I zapamti , to nema nikakve veze sa bezobrazlukom , ja ako iznesem svoj stav , ti se potrudi sa argumentima da mi pariraš a ne da mi tu predavaš fetvu o bezobrazluku .
Ahi,........... U BiH nije falilo ljudstva, falilo je naoružanja !Mic_Sokoli je napisao/la:gdje su oni bili kad je srbadija navalila na Bosanski narod,jel bosanski narod bio ekstreman kad bijahu lovljeni i ubijani ko zvijeri.....
Ahi , ........... u BiH je dolaskom tih vehabija islamizirana Armija BiH i sam naziv Armija BiH je izgubila svoj smisao .
Ahi ,......... dolaskom tih bradonja je BiH poÄÂela gubiti integritet u meÄ‘unarodnim vodama i zahvaljujući tim vehabijama i Aliji je stvorena RS .
Ahi ,........... stvorena je RS za sva vjeÄÂna vremena i te vehabije se mogu Å¡epuriti svugdje , samo u RS .
Nek te vehabije idu na Banjaluku i objasne Dodiku da je Banjaluka u BiH - ako imaju toliko hrabrosti .