Znacenje imena
Znacenje imena
Da li znate sta vam znaci ime??
moje: Ivana ima porijeklo u hebrejskom i grckom, Znaci "ona koju voli Bog", "voljena od Boga"...
moje: Ivana ima porijeklo u hebrejskom i grckom, Znaci "ona koju voli Bog", "voljena od Boga"...
naravno da znamAlyssa_ je napisao/la:a shta moje znaci...? :lookround:
znash li Isolde? :biggrin:
ja mislim da znash da je Alisa

Alisa
Znaèenje:
Zapadno, tradicionalno ime. Potièe iz latinskog “Eli(s)a” u znaèenju “Pirova ki¹a”. Pretpostavlja se da je bilo pravo ime “Didone”, legendarne kartaginske kraljice. Dopu¹ta se moguænost i da je nastalo iz francuskog “eglise” ¹to znaèi “crkva”. Èesto je upotrebljavano u imuænijim porodicama u pripisanom znaèenju “istina, vernost”. Postoji mi¹ljenje nekih etimologa da je naprosto zapadno tepanje Adelaidi. Engleska verzija ovog imena je Ellis.
dugo hehe

- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- Opasna_lavica
- Ucesnik diskusija
- Kontakt:
- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
IsoLde je napisao/la:naravno da znamAlyssa_ je napisao/la:a shta moje znaci...? :lookround:
znash li Isolde? :biggrin:
ja mislim da znash da je Alisa
Alisa
Znaèenje:
Zapadno, tradicionalno ime. Potièe iz latinskog “Eli(s)a” u znaèenju “Pirova ki¹a”. Pretpostavlja se da je bilo pravo ime “Didone”, legendarne kartaginske kraljice. Dopu¹ta se moguænost i da je nastalo iz francuskog “eglise” ¹to znaèi “crkva”. Èesto je upotrebljavano u imuænijim porodicama u pripisanom znaèenju “istina, vernost”. Postoji mi¹ljenje nekih etimologa da je naprosto zapadno tepanje Adelaidi. Engleska verzija ovog imena je Ellis.
dugo hehe
jaooo, punooo ti hvalaa lutko, ja tek sada vidjela...sorry za kasno zahvaljenje...

- leptirica-de
- Hronicar foruma
- Opasna_lavica
- Ucesnik diskusija
- Kontakt: