kao prvo rekao bi da je ovo gore reklama....
A cim se ja bavim...
Profesionalnim gubljenjem vremena.... :biggrin: :biggrin:
Äime se bavite odnosno koje je vaÅ¡e zanimanje
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
jest jest... [-X
ja sam frizer(mushki i zenski) :chuckel: ..radim kao frizerka vec malo vishe od 6god i nijedan dan se nisam pokajala shto sam bash taj smjer uzela, uzivam u svome poslu i da mushterijama uljepsham dan kad ih sriktam
jer ipak kosa nam je neshto puno vazno, barem nama curama ili zenama.. :chuckel: puno para ushparam, jer sve mi je djabe shto se tice kose pa cak i noktiju, hehe... toliko od mene 
ja sam frizer(mushki i zenski) :chuckel: ..radim kao frizerka vec malo vishe od 6god i nijedan dan se nisam pokajala shto sam bash taj smjer uzela, uzivam u svome poslu i da mushterijama uljepsham dan kad ih sriktam

- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
hm, ja nerazumijem neke od vas clanova...covjek je lijepo temu otvorio i da clanovi mogu pisati svoj posao, a neki pishu gluposti nekontam nikako...neke teme jesu za zeze ali neke vala i nisu...nadam se da se neko nece ljutiti ali nekad ja nerazumijem pa sam samo dala svoje mishljenje... :ballbounce:
- Dzevad1979
- Ucesnik diskusija
odgovor
ja radim u osiguranju