Zbog cega se parovi najcesce svadjaju?
Postoji teorija po kojoj svaka pojava na svijetu ima odredjene grupacije.
Tako i vrste svadja i ljudi koji se svadjaju
Svadje u vezi su sasvim normalna pojava i nije problem u tome, nego u nacinu kako se ljudi svadjaju.
Svadje su prema tome neminovnost u zajednickom zivotu kao i braku, ali one mogu da budu i korisne ako resavaju problem i ako ostanu u granicama fer ponasanja.
Oni koji se zaista vole uspjet ce i da se svadjaju na pravi nacin, odnosno, pokusace da zajednicki rijesti svaki problem koji iskrsne.
A razlog za svadju je bezveze pominjati jer se uvijek nadje neki pri ruci
U pozadini svih ovih naizgled nezncajnih svadja uvek zapravo stoji neko dublje psiholosko nezadovoljstvo
a svadje su samo nacin da se ono ispolji.
Tako i vrste svadja i ljudi koji se svadjaju
Svadje u vezi su sasvim normalna pojava i nije problem u tome, nego u nacinu kako se ljudi svadjaju.
Svadje su prema tome neminovnost u zajednickom zivotu kao i braku, ali one mogu da budu i korisne ako resavaju problem i ako ostanu u granicama fer ponasanja.
Oni koji se zaista vole uspjet ce i da se svadjaju na pravi nacin, odnosno, pokusace da zajednicki rijesti svaki problem koji iskrsne.
A razlog za svadju je bezveze pominjati jer se uvijek nadje neki pri ruci
U pozadini svih ovih naizgled nezncajnih svadja uvek zapravo stoji neko dublje psiholosko nezadovoljstvo
a svadje su samo nacin da se ono ispolji.
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Ja sam jedna osoba ali nekad se posvadim sam sa sobom... heheh... mislim ne bukvalno al dodje nekad,...
a normalno kad imaju dvoje ljudi da ce doci i do nesuglasica.. E sad treba znati kako rijesit nesuglasice, da li mirno ili da bude to neka zestoka svadja. ak je zestoka onda ne valja..
a kaze se ko se tuce taj se voli... Mada ja izbjegavam da se svadjam i dosta sam popustljiv... tak da se sve rijesi mirno..
i jos nikad se nisam sa nekim posvadio da je bilo zestoko..
uglavnom su to drrugacija misljenja, malo prepirke i kasnije sve bude ok...
svadja nije dobra...
a normalno kad imaju dvoje ljudi da ce doci i do nesuglasica.. E sad treba znati kako rijesit nesuglasice, da li mirno ili da bude to neka zestoka svadja. ak je zestoka onda ne valja..
a kaze se ko se tuce taj se voli... Mada ja izbjegavam da se svadjam i dosta sam popustljiv... tak da se sve rijesi mirno..
i jos nikad se nisam sa nekim posvadio da je bilo zestoko..
uglavnom su to drrugacija misljenja, malo prepirke i kasnije sve bude ok...
svadja nije dobra...
- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
Re: Zbog cega se parovi najcesce svadjaju?
Srculenculence je napisao/la:....et...bas me zanima oko cega se parovi najvise svadjaju,koji su razlozi?...da li je to zanimljivo(jer kazu da su pomirenja najsladja),ili ustvari to skodi odnosu u vezi?......
oko cega? oko gluposti :-k
...ali svadja je nekad i dobra kad samo pomislish na pomirenje, auuuuu sad zavisi koje i kako pomirenje... :chuckel: ako u vezi nema svadje nikako, onda tu neshto neshtima, treba se svadjati i pomirivati, nishta sladje od toga, ali ne bash ona zestoka svadja cesto, ehh onda to nevalja...

Za svadju je potrebno dvoje...nemozes se sam sa sobom posvadjati...
dali to bili bracni par .dvoje u vezi , izmedju prijatelja ,ukucana itd...
A najcesce dolazi zbog neslaganja misljenja po bilo kojoj temi iz zivota..
Sve je normalno ako ishod svadje neostavi teze posledice (teze uvrede
kao i ozlede od batina)....
dali to bili bracni par .dvoje u vezi , izmedju prijatelja ,ukucana itd...
A najcesce dolazi zbog neslaganja misljenja po bilo kojoj temi iz zivota..
Sve je normalno ako ishod svadje neostavi teze posledice (teze uvrede
kao i ozlede od batina)....

- Bebuskaa
- Svakodnevni prolaznik
Svadja je normana pojava samo razlika izmedju ljudi,medjutim ima osoba kojima dugo treba da planu i da se posvadjaju dok ima osoba ne treba im puno da se posvadjaju bilo muzem bilo skim drugim...a u svakom braku ima svadjica i prepiranja...sve zavisi od osobine covjeka.....
...a zbog cega svadje nastaju i koje su najcesce ima ih dobar spisak za navest.... :biggrin:

Kad vrag doðe po svoje , najbolje je naæi neki kompromis , popustiti a kasnije kad nema oluje i kad ponovo zasja sunce na lijep naèin objasniti kako to i to nije bilo u redu i onda si ¹aputati na usta i na taj naèin se najlak¹e naðe zajednièki jezik - vjerujte mi na rijeè 
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!