Ja se slazem,.. Mislim stvarno, nekad sa nekim imas tako dobre odnose, svaki dan se cujete, vidite i sve tako.. i onda odjednom... iako se nista znacajno ne desi, taj kontakt se nekako izgubi, smanji i nekad potpuno prestane.
sta je razlog... tesko je reci.. al se desava i vrlo cesto je...
Sta je to sto nas udaljava jedni od drugih
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik
daaa, to je nekako tuzno
ljudi sa kojima sam bila nerazdvojna sada bash i ne znam gdje su niti sta je sa njima...mislim ovi koji su otisli van Bosne negdje mogu bar za 10 godina poslat jednu razglednicu,pismo...
bas te totalno zaborave

bas te totalno zaborave

It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....
Samo mogu reæi da sam imao prijatelja sa kojim sam provodio i dan i noæ,ali sada se èujemo i vidimo svakih 20 dana i da negdje odemo rijedak sluèaj,ali i dan danas ja imam tog prijatelja,to prijateljstvo ne umire,uvijek je tu za mene kao i obrnuto...
Stvari koje ne dozvoljavaju da se vi¹e vremena bude zajedno su obaveze i drugi pogledi na ¾ivot,jer nam vi¹e nije 16 godina... :-k
Stvari koje ne dozvoljavaju da se vi¹e vremena bude zajedno su obaveze i drugi pogledi na ¾ivot,jer nam vi¹e nije 16 godina... :-k