Rasizam i predrasude

Ponasanje.Bonton.Prijateljstvo.
Poruka
Autor/ica
mala-plava21
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca

#5 Post Postao/la mala-plava21 »

Prvo vidovita nadam se da se ne ljutis sto skraceno pisem tvoj nick
pohvale za temu ma svaka cast i slazem se s tobom i nije mi nikako jasno kako neko moze ljude dijeliti na osnovu koze i grozno je to sto smo mi bijelci godinama radili ja ih ne bi zvala crncima ja ih od milja zovem cokoladama lijepse mi je koliko su bili robovi koliko smo ih mucili ma to je prestrasno a jos gore je to sto i danas u 2007g. neki i dalje trpe psihicko vrijedjanje radi tih predrasuda pa i oni su kao i mi ljudi od krvi mesa sa srcem ne ne ne nije mi sve to jasno i nikada mi nece biti, ne dijelim ljude po boji nacijonalnosti ni vijeri mislim da se to vidi kod mene i nikada necu cak imam nesto u svojoj arhivi kao doprinos .

Vanilija i cokolada :D
P.S. Kak tek kraj njega izgledam mala :chuckel:
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.

mala-plava21
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#8 Post Postao/la mala-plava21 »

GARAVA je napisao/la:
vidovita_dzemila je napisao/la:
GARAVA je napisao/la:ali samo imala bi nesto protiv da mi se sin druzi sa djetetom nekog kriminalca ili tako nesto.

ali mislila sam na to da je s tim djetetom sve ok, da se ne razlikuje od tvog sina. samo ima takvog oca ili mamu.

ne bi mu bas branila da se nekada poigra sa njim ali smetalo bi mi da postanu dobri prijatelji.jer ipak ako postanu dobri prijatelji kad tad bi ja morala na neki nacin upoznati njegove roditelje a ako nisu ljudi sa kojima bi zeljela prijateljstvo to bi i mene dovelo u nezgodnu situaciju.ipak je ljepse ako je iz fine porodice i ako ja mogu i u njegove roditelje imati povjerenja. :)
Ne bi se slozila s tobom jer nije dijete krivo za to kakvi su mu roditelji i nebiramo ih a ako ti ne zelis biti npr. prijateljica s njima niko te ne tjera nemora dijecije prijateljstvo trpijeti eto samo moje misljenje
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.

mala-plava21
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#12 Post Postao/la mala-plava21 »

vidovita_dzemila je napisao/la:mala slika je :thumbsup: a ko ti je on, otkud te s njim?
Kad sam isla u srednju slucajno sam ga upoznala u gradu jer je nesto trazio bio je turist frendica i ja smo ga odveli tamo i tako usput nastala slika :D

Odgovori