Med
Med
Med ne deblja!!
Pokusni mi¹evi u toku istra¾ivanja svakodnevno su dobivali istu hranu, jedina razlika je bila u vrsti dodanog ¹eæera.
Meðutim, rezultati su pokazali najmanje poveæanje tjelesne mase kod mi¹eva koji su za obrok dobivali hranu koja je bila zaslaðena medom.
Takoðer, jako je zanimljivo,èinjenica da je poveæana tjelesne mase ovih mi¹eva bilo gotovo jednaka kao i kod kontrolne skupine mi¹eva koji su dobivali manju kolièinu hrane i njihovi su obroci bili bez ¹eæera
Izvor Avaz
Pokusni mi¹evi u toku istra¾ivanja svakodnevno su dobivali istu hranu, jedina razlika je bila u vrsti dodanog ¹eæera.
Meðutim, rezultati su pokazali najmanje poveæanje tjelesne mase kod mi¹eva koji su za obrok dobivali hranu koja je bila zaslaðena medom.
Takoðer, jako je zanimljivo,èinjenica da je poveæana tjelesne mase ovih mi¹eva bilo gotovo jednaka kao i kod kontrolne skupine mi¹eva koji su dobivali manju kolièinu hrane i njihovi su obroci bili bez ¹eæera
Izvor Avaz
Pa i ja tako mislim........
Jer svi opiti se vrse na misevima...oni slicno reaguju kao i ljudi........ :chuckel:
Ali je opasno kada naidje kakav opasan pacov..pa te ujeda stalno.... :huh:

Jer svi opiti se vrse na misevima...oni slicno reaguju kao i ljudi........ :chuckel:
Ali je opasno kada naidje kakav opasan pacov..pa te ujeda stalno.... :huh:
Zadnja izmjena: ra-ja, dana/u 13 Okt 2007 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
- sredovjecni_33
- Svakodnevni prolaznik
- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik
haha ma med je zdrav pa sad da l on deblja il nee....
ja mogu samo reci da jedem i med i secer ha ja isto je to meni nisam se ni od jednog udebljala mada se trudim da se udebljam vec... :ballbounce:
ja mogu samo reci da jedem i med i secer ha ja isto je to meni nisam se ni od jednog udebljala mada se trudim da se udebljam vec... :ballbounce:
It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....
- Mala_selmica_
- Svakodnevni prolaznik
Koliko neko mo¾e misliti da je med dobar - zeznuo se je ,.................... on je jo¹ bolji , pun prirode u sebi a ne kao ostali slatki¹iMaLa_SeLmIcA_ je napisao/la:med je :baa: :baa:
bljak :ballbounce:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!