Nikad nisam znala/znao...
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Nikad nisam znala/znao...
..evo jos jedne teme za zabavu..napisite mi sto je to sta nikad niste znali..a sta biste eventualno mogli ovdje saznat..i tako..!

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
Sada cu mozda stverno ispasti glupa ali evo neki dan sam slusala na jednom bosanskom radiu (gdje se voditelj uvijek puno sprda) da su se pokvarili strojevi za rastjerivanje magle...i pricam ja tako s muzem, a on prasne u smijeh i kaze: "Eh sto si naivna, ne postoje takvi strojevi" ja kazem "Pa rekao je covjek na radiu (ali se mislim mozda se samo zezao kao uvijek)" i kaze meni muz "A i ti sve vjerujes, i nemoj sada postaviti to pitanje tamo na onom tvom forumu, jer ce ti se ljudi smijati"....A ja sve cekam mjesto i trnutak gdje cu ga postaviti...pa evo ja pitam:
Postoje li strojevi za rastjerivanje magle?
Postoje li strojevi za rastjerivanje magle?
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
E to znam....uglavnom prvo idu zumanci sa secerom, a snjeg od bjelanjaka na kraju i to umjesan ne mixerom nego kuhacom, zato jer ti oni bjeli komadici drze kolac visoko
Uglavnom sam napisla zato jer znam jedan recept gdje se u snjeg od bjeljanjaka dodaje jedno po jedno zumance....znaci neces pogrijesiti koji god redosljed upotrijebila (ali ovaj prvi je uobicajeniji)....
Nikada nisam znala sta ustvari znaci rijec avatar i ima li kakav nas prijevod te rijeci (dali je on izvedenica od neke strane rijeci ili?)
Uglavnom sam napisla zato jer znam jedan recept gdje se u snjeg od bjeljanjaka dodaje jedno po jedno zumance....znaci neces pogrijesiti koji god redosljed upotrijebila (ali ovaj prvi je uobicajeniji)....
Nikada nisam znala sta ustvari znaci rijec avatar i ima li kakav nas prijevod te rijeci (dali je on izvedenica od neke strane rijeci ili?)
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
nego o cemu se radi tu??je to fizika il sta?ako je,onda sam ja kriva osoba za to.. :-kpapaya-republic je napisao/la:e=mc2
ne znam da li je tacno napisano, mrsko mi guglat.
Kad procitam teoriju, ukapiram, ali za par dana aman zaboravim.
Moze li mi ko od vas tako objasniti da zauvijek upamtim???
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..