Ajmo malo da vidimo sta je za koga nepristojno.....
Kada netko ispuhuje nos na ulici...ali onako bez maramice...fuj, kada zacepi jednu nosnicu a na drugu puhne...bljak
Å ta je za vas nepristojno?
Re: ©ta je za vas nepristojno?
sabinaX je napisao/la:Ajmo malo da vidimo sta je za koga nepristojno.....
Kada netko ispuhuje nos na ulici...ali onako bez maramice...fuj, kada zacepi jednu nosnicu a na drugu puhne...bljak
Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Kada mi neko nesto prica a pri tom me mlati stalno rukama (Prica rukama)...Nepristojno i ide mi na zivce
Joj kod nas ima jos takvih scena....zaboravila ti tamo kod tebe u svabiji svi pristojni...tj.kod vas se mozda plaæa kazna za to....
Nepristojno je bacati papiriæe na pod!
Nema te sile zbog koje bi ja bacila papiriæ na pod ili nesto slièno (ogrizak sviknem tu i tamo...ipak je on razgradiv)
Nepristojno je bacati papiriæe na pod!
Nema te sile zbog koje bi ja bacila papiriæ na pod ili nesto slièno (ogrizak sviknem tu i tamo...ipak je on razgradiv)
a da li je nepristojno ne uzvratiti na pogled i osmijeh jedne,ako si u drustvu druge djevojke?papaya-republic je napisao/la:jasmin031 je napisao/la:Ja se ba¹ volim okretati za lijepim djevojkama ¹to je to nepristojno?Ra-Ja je napisao/la: Nepristojno je okretati se na ulici za prolaznicima....
Nepristojno je ako si u drustvu vec jedne djevojke

Nepristojno je se okretati uopste za prolaznicima...na ulici.....isli sami ili sa nekim....pasa74 je napisao/la:a da li je nepristojno ne uzvratiti na pogled i osmijeh jedne,ako si u drustvu druge djevojke?papaya-republic je napisao/la:jasmin031 je napisao/la: Ja se ba¹ volim okretati za lijepim djevojkama ¹to je to nepristojno?
Nepristojno je ako si u drustvu vec jedne djevojke![]()

A ako uzvracas osnijeh jedne djevojke u prisustvu druge...onda ste oboje vas pristojni ... :baa: