Ispovijest je dobra za olaksanje duse ali ne i za ugled!
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Inace mogu sve reci.. i nema bas nekih stvari da krijem.. Jednostavno procjenim osobu koliko je od povjerenja i toliko kazem... Nekom manje nekom vishe..
A sto se tice suprotnog... JA sam pravi POP hehe... TOliko toga imam i toliko toga su mi ispricali.. da ne znam gdje sve to stavit... Jos nikom nista ispricao nisam ono sto su rekli da ne pricam...
Tako da se nadam da nisu i da nece i oni sto sam ja njima pricao..
Nije toliko bitno do mog ugleda, svejedno mi je do toga sto ce neko reci o meni, nego zbog toga da bi onda pukla ta veza izmedju nas.. Jer bi iznevjerila prijateljstvo..
I ode sve u propast..
A sto se tice suprotnog... JA sam pravi POP hehe... TOliko toga imam i toliko toga su mi ispricali.. da ne znam gdje sve to stavit... Jos nikom nista ispricao nisam ono sto su rekli da ne pricam...
Tako da se nadam da nisu i da nece i oni sto sam ja njima pricao..
Nije toliko bitno do mog ugleda, svejedno mi je do toga sto ce neko reci o meni, nego zbog toga da bi onda pukla ta veza izmedju nas.. Jer bi iznevjerila prijateljstvo..
I ode sve u propast..
Ja sam vec vise puta pricala da sam kao otvorena knjiga...a ugled ti nece biti okaljan ako postupas pravilno, ako postupas pravilno nemas razloga da tajis....e pa sada da ne mislite da sam neka svetica i osoba bez gresaka...nisam i ja imam neki mali broj tajni o meni koje nerado govorim....ali da se malo potrudite vjerujem da bi ih iz mene izvukli...
Neko mi je jednom rekao: Sabina ima li nesto da ti neces reci o sebi, a ja velim...pa ima nekoliko stvari koje ne volim kazivati, ali molm te ne pitaj koje....jer cu ti ih vjerojatno reci
Neko mi je jednom rekao: Sabina ima li nesto da ti neces reci o sebi, a ja velim...pa ima nekoliko stvari koje ne volim kazivati, ali molm te ne pitaj koje....jer cu ti ih vjerojatno reci

Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Neke osobe su u kontaktu bile a neke i dan danas jesu samnom i mislim da nije bilo neke frke , sem ekranke - htjela je da je ¾enim a ja neæu , hoæu ne¹to mado a ona stara koka 

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
sve zavisi od osobe sa kojom pricam tj. kakav je tip. malo kome se bas ono pravo povjeravam, sto je i normalno. nema razloga da svakome pricam sve o sebi ili neke tzv. tajne. za ugled se ne bojim, jer znam ko sam, sta sam i koliko vrijedim. jer sam sebe ne mogu slagati. svi mi imamo svojih mahana.
dobro je kad osoba ima nekog kome se moze 100% povjeriti, bilo to nesto pozitivno ili negativno. lakse se covjek osjeca.
dobro je kad osoba ima nekog kome se moze 100% povjeriti, bilo to nesto pozitivno ili negativno. lakse se covjek osjeca.