PS. kod para nema usporednog Boga a ni vjere - pare su danas Bog i batina

Bilo banka ili neko ko ti posudi pare i za uzvrat zahtijeva jo¹ 10 ili 20 % ,..................... e tih 10 ili 20 % su kamate.Mel_79 je napisao/la:da bi ja samo razumjela o cemu se radi mi pricamo o kamati sto dignes u banci, ili :-k
©to se dere¹ na curu , lijepo te je pitala, haj sad joj lijepo objasni i po¹alji jednu pusubaustelac-de je napisao/la:Da!!! Kamata je kamata svejedno kako je nazvali!Znaci definicijaa kamate je:"Vratiti ili uzeti, vise nego sto si uzeo ili dao"!!!Mel_79 je napisao/la:da bi ja samo razumjela o cemu se radi mi pricamo o kamati sto dignes u banci, ili :-k
Pa postavio si par uzviènika a to je deranje iliti o¹tro reagiranje - ne diraj je , haj lijepo pusu po¹alji curu ,................ ili ja moram , habaustelac-de je napisao/la:Derem se?gdje to?Ma nju ne bi dao ni za hiljadu muskaracamrki62 je napisao/la:©to se dere¹ na curu , lijepo te je pitala, haj sad joj lijepo objasni i po¹alji jednu pusubaustelac-de je napisao/la:Da!!! Kamata je kamata svejedno kako je nazvali!Znaci definicijaa kamate je:"Vratiti ili uzeti, vise nego sto si uzeo ili dao"!!!![]()
Nemoj da ja sve ljubim![]()
![]()