Ja isto tako volim demonstracije, rado bih se pridruzila demonstracijama za zastitu zena od zlostavljanja samo da netko hoce da pokrene (ja pokusala mailom u udrugu B.a.B.e., ali mi se nitko nije odazvao)
Voljela bih cak i u malo zesce demonstracije, bez upotrebe sile ali s radikalnijim programom
Demonstracije
Re: Demonstracije
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Prosvjed ili posuÄ‘enica Demonstracija (iz latinskoga demonstrare= pokazati) oznaÄÂava javni skup ili javno okupljanje osoba radi izražavanja protesta ili miÅ¡ljenja.
Razlozi za demonstratcije mogu biti protesti
* protiv politike vlade,
* za mir,
* Kritike prema globalizaciji,
* za zaštitu okoliša,
* za ili protiv izgradnje odredenih gradevinskih projekata (smetlišta, cesti, industrijskih pogona),
* demonstracije sindikata, za vise novÄÂanih sredstava za Å¡kolstvo … itd.
Bez obzira sto sam sluzbenik institucije koja je nadlezna upravo za kontrolu i nadzor , kao i za izdavanje samog odobrenja "demonstracija" licno nisam protiv istih ako se isti protesti svode na ocitovanje konkretnog i bez ispoljavanja sile kao i raznoraznih blokada koje imaju za posljedicu kolapsa nekog drugog segmenta ne vezanog za najavljene demonstracije . Mislim da je demokratski dozvoliti ljudima da ako to nisu bili u mogucnosti na drugi nacin da ispolje neko svoje nezadovoljstvo tim mozda zadnjim cinom tj. demonstracijom .
Razlozi za demonstratcije mogu biti protesti
* protiv politike vlade,
* za mir,
* Kritike prema globalizaciji,
* za zaštitu okoliša,
* za ili protiv izgradnje odredenih gradevinskih projekata (smetlišta, cesti, industrijskih pogona),
* demonstracije sindikata, za vise novÄÂanih sredstava za Å¡kolstvo … itd.
Bez obzira sto sam sluzbenik institucije koja je nadlezna upravo za kontrolu i nadzor , kao i za izdavanje samog odobrenja "demonstracija" licno nisam protiv istih ako se isti protesti svode na ocitovanje konkretnog i bez ispoljavanja sile kao i raznoraznih blokada koje imaju za posljedicu kolapsa nekog drugog segmenta ne vezanog za najavljene demonstracije . Mislim da je demokratski dozvoliti ljudima da ako to nisu bili u mogucnosti na drugi nacin da ispolje neko svoje nezadovoljstvo tim mozda zadnjim cinom tj. demonstracijom .

bagerom u zgradu vlade...nasiljem do cilja...
PS.andro ti uzmi slobodan dan tad![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
PS.andro ti uzmi slobodan dan tad
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...