Neki odjevni predmet koji je mozda vas zastitni znak?
Mozda tetovaza,piercing...?
A mozda uvijek imate ozbiljan stav ili vas ljudi ipak prepoznaju po vasem osmjehu?
Ili evo kada bi se morali opisati,kako bi ste se opisali?

BijesanPuz je napisao/la:po celavoj glavi![]()
ma meni nije tesko za povjerovati da se covjek moze prepoznati po osmijehu...mislim da sam i ja sama takva :mrgreen:vidovita_dzemila je napisao/la:iako je teško za povjerovati prepoznatljiva sam po osmjehu. kad god nekog sretnem na ulici, bez obzira znam li ga 1 ili hiljadu dana uvijek mu se nasmješim i lijepo pozdravim. ili kad sam u društvu isto tako. nikad nemam onu ružnu ćehru
a Å¡to se tiÄÂe odjevanja jako volim vunene Å¡alove i uvijek imam minimalno Å¡minke na licu a i nakita samo po 1 komad
_RAMAYANA_ je napisao/la:Po grohotnom smjehu koji i nije bas lijepo za slusat al sta cu kad se smijem od srca i....preljepom osmjehu (dok jos imam ove zube pa da se smijem,dok ih cigare ne oboje) :mrgreen:
a kako cu Maida sejtan ne da,pokusala milion puta,haj imaju socialke uvijek :mrgreen:maida_20 je napisao/la:_RAMAYANA_ je napisao/la:Po grohotnom smjehu koji i nije bas lijepo za slusat al sta cu kad se smijem od srca i....preljepom osmjehu (dok jos imam ove zube pa da se smijem,dok ih cigare ne oboje) :mrgreen:
ma odma ostavljaj cigareee...si cula
jest jest zezalica...joooj kad se sjetim samo ono sa tajfunompapaya je napisao/la:stalno zezam ljude
hej komsinice ukrade mi opis ..._RAMAYANA_ je napisao/la:Po grohotnom smjehu koji i nije bas lijepo za slusat al sta cu kad se smijem od srca i....preljepom osmjehu (dok jos imam ove zube pa da se smijem,dok ih cigare ne oboje) :mrgreen: