Uh sto mi se ovo svida....prava uzrecica, ima zaista tako puno "slucajnosti" koje ja zovem "ravnoteza u svemiru" i koje stvarno dolaze s nekim razlogom, na nama je samo da razmislimo i povezemo razloge...ja iz svake slucajnosti donosim zakljucak ili poucak, cesto puta kazem, hvala ti Boze sto je bas tako ispalo....vrlo su zanimljive uloge, ironicne sudbine i dogadanja u koja nas zivot stavljakristalina je napisao/la: SluÄÂajnost je pseudonim kojim se Bog koristi kada se ne želi potpisati
Slucajnost
Re: SLUÄŒAJNOST
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
ja vjerujem da nista nije slucajno...iako nam se ponekad neke stvari cine kao slucajnost, uvijek na kraju shvatimo da sve ima svoj razlog
Kažu da je sve sa razlogom.....Ne znam ima toliko stvari koje se apsolutno nisu morale desiti , bar meni , a desile su se , nemaju nikakvog razloga zašto a desile su se............
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
sluÄÂajnost je puka sluÄÂajnost, neoÄÂekivan dogaÄ‘aj taÄÂka...
Re: SluÄÂajnost
Ja nekako ne vjerujem u sluÄÂajnosti, mislim da se sve deÅ¡ava sa razlogom. MeÄ‘utim, nekada ne vidimo razlog za odreÄ‘eno deÅ¡avanje pa to pripisujemo sluÄÂajnosti. Ako naÅ¡ ljudski um ne može da raspozna te razloge, to ne znaÄÂi da ih nema. Budući da vjerujem u Boga mislim da razloge za svako ozbiljnjie deÅ¡avanje ne moramo znati mi, ali zna naÅ¡ Tvorac. Jedan imam je rekao na Å¡erijatskom vjenÄÂanju kojem sam prisustovala : " To Å¡to ste se baÅ¡ vi sreli i Å¡to su se pojavile emocije meÄ‘u vama, nemojte da smatrate sluÄÂajnošću, vi ste se trebali sresti i trebala se desiti ljjubav meÄ‘u vama ". I od tada mi se ta reÄÂenica urezala u sjećanje i zaista mislim da ja upravo tako u životu, kada su u pitanju važne stvari, niÅ¡ta nije sluÄÂajno.
Da,nista nije slucajno.........ali isto tako ruzne stvari..........zbog cega?....cemu?.....zasto patimo./ zasto bol?.....
mislim da i na to ima odgovor.......jer je moralo biti.....
i opet s epitam...jeli slucajnost..........zavoljeti!!!
ili....izgubiti...
ili dobiti......za mene nije!
zivot je skola...u kojoj za mene nema slucajnosti........NE VISE!!!
![[cool. [cool.gif]](./images/smilies/cool.gif)

mislim da i na to ima odgovor.......jer je moralo biti.....
i opet s epitam...jeli slucajnost..........zavoljeti!!!
ili....izgubiti...
ili dobiti......za mene nije!
zivot je skola...u kojoj za mene nema slucajnosti........NE VISE!!!

http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
U zivotu se sve desava s razlogom, mozemo mi to shvatiti na puno nacina.
Slucajnost nije slucajna![[cool. [cool.gif]](./images/smilies/cool.gif)
Slucajnost nije slucajna
Život nema reprizu!!!