Brak iz interesa
Re: BRAK iz interesa
nikad ne bi mogla da se udam za nekog samo zato sto je bogat sta mi vredi da imam para ako u dusi nisam sretna i zadovoljna
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
mene to ne iznenadjuje, svasta sam se nagledala i naslusala....i nije mi cudan taj brak, vec samo misao o tome da neko moze jedva cekati da neko umre......
mozda zvuci sad stereotipno, ali ni ja se ne vidim u ulozi da sam sa nekim iz interesa, nikad nisam dozvolila da mi muskarac dva puta zaredom kafu plati, a kamoli sta drugo....
onaj ko to moze nema savjesti sto posto....
mozda zvuci sad stereotipno, ali ni ja se ne vidim u ulozi da sam sa nekim iz interesa, nikad nisam dozvolila da mi muskarac dva puta zaredom kafu plati, a kamoli sta drugo....
onaj ko to moze nema savjesti sto posto....
hypnose je napisao/la:nebi ni ja ali isto tako nikad nebi mogla da se udam za nekog ko bi mi mogao biti pra unuk .....gdje je toj bakici pamet bila ......
nije to do pameti....do neceg je drugog bakici bilo...
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
mozda taj momak nije cvjecka, ali zasto ne bismo malo i o bakici razmislili...
ja isto znam jedan svjesan primjer braka iz interesa, gdje se stariji gospodin ozenio s gospodom mlaÄ‘om od sebe u dogovoru da ce se ona brinuti o njemu do smrti a on njoj zauzvrat ostavlja ogromnu stancugu (to je bilo u dogovoru s njegovom djecom koja su na to pristala)....covjek je zaista dugo zivio (mislim da je dozivio devedesete) a zena se posteno brinula o njemu, zivjela zajedno sa sinom u tom stanu, kuhala, spremala, ÄÂistila i prala...po meni je to OK...pogotovo kad je sve transparentno, sad kad malo razmisljam, slicno je i u braku iz ljubavi
najgore je kad se neko zavodi mislima o ljubavi a u pozadini je interes
brak jeste institucija primanja i davanja....ali da bih ja iskljucivo radi interesa bez nekih osjecaja usla u brak...tesko
najgore je kad se neko zavodi mislima o ljubavi a u pozadini je interes
brak jeste institucija primanja i davanja....ali da bih ja iskljucivo radi interesa bez nekih osjecaja usla u brak...tesko
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Ma da ne kazem gadi mi se od tih veza,brakova....a ima ih mnogo sto je veliki uzas!!
drustvo,a i brak koji je dio drustvene zajednice NIKAD NIJE BILO U VECOJ KRIZI KAO DANAS!
Svaki brak je iz interesa ,............. moja žena da nije imala pi*ku među nogama,........ ja se nikad udo ne bi za nju
Ma interesantna mi je ona i to skroz - zato je sve to iz interesa![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)

Ma interesantna mi je ona i to skroz - zato je sve to iz interesa
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

mrki62 je napisao/la:Svaki brak je iz interesa ,............. moja žena da nije imala pi*ku među nogama,........ ja se nikad udo ne bi za nju![]()
Ma interesantna mi je ona i to skroz - zato je sve to iz interesa
svaka cast na iskrenosti, muskarci kao ti nikad nece pogrijesiti u izboru zene