Kao sto vecina zna , ja sam razvedena i samohrana majka dvoje djece ..
Prekljucer, sjedi moj bivsi kod mene ..i posto ja sada pocinjem raditi , a u mom poslu moram raditi i nocne smjene, pitam ga ja mozeli on preuzeti djecu kad sam ja u nocnoj .To je odprilike nekih 5 noci u mjesecu, dodatno uz ova dva vikenda kojima svakako ima djecu ..
Kaze on meni..."ma znas , bi ja ...i nije problem ako ne radim , ali znas da ja radim i do 7 , 8 sati navecer ..znaci onda bih morao ici prije sa posla a i problem je kao, sta ako bude morao ici na teren...bla, bla "
Ja ga onako gledam i mislim se ...sa kim ja izgubih 10 godina i dvoje dijece u svjet postavih..
i kazem mu : "pa bem mu ...reci ti meni sta ces ti ako se meni, nedo bog nesto desi. Kako ces onda sa djecom ..

njegov odgovor je bio:
"pa imaju moji roditelji , oni bi pazili na njih
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
pa reko ..."nisu djeca njihova , vec tvoja "...On samo nagnu glavom , kao ono , pa sta hoces sad ti od mene .
Pa jel se ja stvarno moram sa tim pomiriti, da ako mi se nesto desi , da ce moju djecu odgajati dvoje staraca , djed i nana ...koje jos plus ni ocima vidjeti nemogu

Mislim,.... ja sam sa tim problemom svaki dan konfrontirana , djecu ujutro razvesti , popodne pokupiti , gledati gdje cu ih ako radim nocnu ili vikend , gledati tko ce ih pricuvati ako hocu izaci , ako sam bolesna itd...
Jel moguce da su muskarci takvi slabici da tome nisu dorasli , da se brinu sami za svoju djecu ..ili nece