ali uopce mi nebi smetalo da je veca od mene....naprotiv bilo bi mi jako zanimljivo...
Razlika u cm
- cro_bosanac89
- Clan u razvoju

Re: Razlika u cm
posto sam visok 189 nisam nijednu curu nasao da je veca....
ali uopce mi nebi smetalo da je veca od mene....naprotiv bilo bi mi jako zanimljivo...
Potpis cenzurisan
Reklama
Reklama
Nekako mi je normalno da je muškarac viši od žene. Naravno ne valja ni kada je previše velika razlika, pa joj može " pitu sa glave jesti ". Do sada nisam imala nižeg momka od sebe, a moram priznati da bi to i bilo teško jer ja nisam baš neka visoka cura. Lijepo je kada podigneš pogled dok šetate, on malo sagne glavu i poljubac se desi. Ali naravno visina nije presudna.
nemam tih problema dragi mi je visok 205 a imala sam bivseg koji kad stiklu obuem veca od njeg pa centimerti nisu presudni
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
Komšinice pa koliko si ti onda visoka, preko 175 cm ???'
Stvarno , onda svakako nema šta ispod 185 cm.
- paparaci
- Velicanstvo Foruma

vidovita_dzemila je napisao/la:205? nemoj zezat!
joj ja volim visoke
najbolji su od 187 do 195
i tako moje ladje potonuse
pa sta ja znam. imao sam samo jednom curu koja je bila veca od mene. dobro to je bilo u 3 razredu osnovne
Meni centimetri ama bas nista ne znace...prvi muz je bio iste visine kao ja i uz malu petu bila sam visa od njega i to nam uopce nije smetalo, dapace meni je cak bilo i simpaticno....ma ako nekog volis svejedno ti je koliki je
a moj prvi decko je bio za glavu manji od mene
...vrlo vazno
rijetko kada sam imala puno vise momke od sebe....mislim da je bolje kad je sve tu negdje pri ruci![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
a moj prvi decko je bio za glavu manji od mene
rijetko kada sam imala puno vise momke od sebe....mislim da je bolje kad je sve tu negdje pri ruci
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!
Make my day!