Istina, i ja sam, i nisu znali, haman da su podobro, naglo uznapredovali.vidovita_dzemila je napisao/la:bezbroj puta sam ÄÂula da ljudi govore da hrvati ne znaju Å¡ta je humor
Ne mogu se sad sjetiti naziva filma (komedija), ali, glavnu ulogu je glumio Fabijan Sovagovic; gdje doticni glumi gasterbeiter-a u Njemackoj i smislja ideju kako izscenirati da izganja penziju da bi ju poceo uzivati sto prije. Nema boljeg nacina do da se proglasi mrtvim; ali, valja swabe zafrkati, znaci, mora biti transportovan, a preko granice biti u kovcegu. Na granici nekako dolazi do zamjene kovcega; ozaloscena porodica kuka, iscekuje svog pokojnika a ono im se dostavlja neznani lesh.
Jako dobro zamisljena komedija i preporucila bih, ko nije gledao da pogleda, ali, ne znam naziv, mozda ce neko znati.
To je bio prvi hrvatski filmski zapis koji me odusevio.
e, a kad "otkrih" Nocnu moru, oh, majkooo dragaaaaa
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
samo Euroviziju sam pregledala, najmanje 50 x http://www.youtube.com/watch?v=j98ebeFWvIM
ne zna se koji je "bolji" ... koreograf, ipak, za deblju nijansu

ta ista pjesma, samo drugi snimak Zetem (ev ne fercera nesto na youtube), daleko je smjesnija od te iznad verzije ... pjesmu rezija namjerno razvukla duze od originalne verzije ... a jadan Seva, iako je uglavnom samo nekoliko puta rekao Zetem
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
Ama, gdje li ih samo nadje, pitam se