Proslava u Banjoj Luci
Boris Tadić se ponovo izvinio za zloÄÂine
Predsjednik Srbije Boris Tadić danas je u Banjoj Luci ponovo uputio izvinjenje svim narodima nad kojima su, uime Srbije, njenih graÄ‘ana i srpskog naroda, uÄÂinili zloÄÂine neki pripadnici srpskog naroda.
Komentirajući to da je kandidat za predsjednika Hrvatske Milan Bandić kazao da Tadić treba da uputi izvinjenje za zloÄÂine koje su poÄÂinili pripadnici srpskog naroda tokom rata u Hrvatskoj, predsjednik Srbije je u izjavi novinarima rekao da Bandić "vjerovatno" nije obratio pažnju da je on to već uÄÂinio.
"Ne samo da sam uputio izvinjenje graÄ‘anjima Hrvatske kojima je uÄÂinjeno zlodjelo već sam to uÄÂinio i kada su u pitanju BoÅ¡njaci i Albanci i evo ponovo to ÄÂinim ovog puta", rekao je Tadić na pres-konferenciji u Banjoj Luci gdje je boravio na obilježavanju 9. januara, Dana RS-a.
On je rekao da i u budućnosti svi moraju biti sposobni da upute izvinjenje jedni drugima zbog zloÄÂina koje je u njihovo nacionalno ime neko uÄÂinio u proÅ¡losti.
Tadic, da je srece, da je istinski pozitivac, nije trebalo da dodje na proslavu obiljezavanja 18-ogodisnjice tvorevine nastale genocidom nad muslimanskim zivljem (sjetis li se samo Srebrenice, bice ti i previse!), tvorevine koja je bosanskim srbima dodijeljena kao nagrada od strane Evrope, znane vec *urve, pa ni da im cestita iz daleka cak. Al nije, daleko je Tadic od istinskog prijatelja BiH.
Upravo zato mi ni ovo njegovo izvinjenje ne znaci bas nista ... lijepo zvuci ali se ne doima ... nece u usi, ni u srce, pa eto ...
Kako god da razmisljam, 'vako ja vidim taj manji entitet samovoljno nazvan Republika srpska (cuj, to tamo nema Muslimana i ostalih naroda koji spadaju u manjinske?! hmm ...)

Svima koji slave taj dan, od srca zelim sve najgore.
A ti ... ?