Sta mislite o njoj

Sta kazete ne njen novi stil, nova frenka, dali joj pase ili kopira Rihannu, neki kazu da kopira Rihanna nju(
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Sve je dozvoljeno, samo pucajte
![[icon_peace. [icon_peace.gif]](./images/smilies/icon_peace.gif)

To ti je drug moj sve ista furka...pjesme nema,frizure i guze ima pa ce neko kroz frizuru i guzu da cuje i "pjesmu" usput....ovo nije vrijedno niti zaljenja...FUJmrki62 je napisao/la:Zadnje tri slike ( frizura ) me podsjeća na bivšu rokericu Slađanu Milošević .
To ih ti vidio?mrki62 je napisao/la:Kad bi vi znali kakve sise/dojke ima,........ k`o da je desetero djece rodila i dojila![]()
Vidio jedne prilike na TV a ti nikad nećeÅ¡ skontati ko smo mi obiÄÂni smrtnici a ko su javne osobe ; politiÄÂari , pjevaÄÂi , sportaÅ¡i,............IM_ex je napisao/la:
To ih ti vidio?
Sve i da si bio u prilici da TI ih pokaze, pravi muskarac nikada ne bi iznio u javnost takvo sto.
Slobodno, al' ako znasmrki62 je napisao/la: neću reći kakve ti imaš - no sikiriki
jest,ybtmrki62 je napisao/la:Znam , kako da ne ,............. jedna ti je lijeva a jedna je desna , jedna ti je manja a jedna veća ,............ jel dovoljno
ZATO JER JE POREMECEN SISTEM VRIJEDNOSTIRa-Ja je napisao/la:Boze zasto je zovu Seka ...kraljica...![]()