Sta mislite o njoj
Sta kazete ne njen novi stil, nova frenka, dali joj pase ili kopira Rihannu, neki kazu da kopira Rihanna nju(
Sve je dozvoljeno, samo pucajte

To ti je drug moj sve ista furka...pjesme nema,frizure i guze ima pa ce neko kroz frizuru i guzu da cuje i "pjesmu" usput....ovo nije vrijedno niti zaljenja...FUJmrki62 je napisao/la:Zadnje tri slike ( frizura ) me podsjeća na bivšu rokericu Slađanu Milošević .

To ih ti vidio?mrki62 je napisao/la:Kad bi vi znali kakve sise/dojke ima,........ k`o da je desetero djece rodila i dojila![]()
Vidio jedne prilike na TV a ti nikad nećeÅ¡ skontati ko smo mi obiÄÂni smrtnici a ko su javne osobe ; politiÄÂari , pjevaÄÂi , sportaÅ¡i,............IM_ex je napisao/la:
To ih ti vidio?
Sve i da si bio u prilici da TI ih pokaze, pravi muskarac nikada ne bi iznio u javnost takvo sto.

Slobodno, al' ako znasmrki62 je napisao/la: neću reći kakve ti imaš - no sikiriki

jest,ybtmrki62 je napisao/la:Znam , kako da ne ,............. jedna ti je lijeva a jedna je desna , jedna ti je manja a jedna veća ,............ jel dovoljno
ZATO JER JE POREMECEN SISTEM VRIJEDNOSTIRa-Ja je napisao/la:Boze zasto je zovu Seka ...kraljica...![]()