Nastavi pricu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Vidje sandzacki-pasa kako ona, dok halapljivo tare sirnicu pruza jedan kovrc nekome kog on jos "nema u kadru" :stupid:
Pomjeri se i ugleda - mrki62 je kod Zmixe :stupid: ...cuje ga kako joj predlaze:" znas Zmixa da sam razocaran sto ona IM_ex uopce postoji, u zivotu a i u sredini nasih poznanika ... ali, kad vec postoji, dal bi ti bila voljna da mi pomognes docapati se one sabinaM, a ja cu ti za uzvrat pomoci da se ipak ponovo priblizis tvom zeljenom Iliru ??
Samo kazi - tu sam
Pomjeri se i ugleda - mrki62 je kod Zmixe :stupid: ...cuje ga kako joj predlaze:" znas Zmixa da sam razocaran sto ona IM_ex uopce postoji, u zivotu a i u sredini nasih poznanika ... ali, kad vec postoji, dal bi ti bila voljna da mi pomognes docapati se one sabinaM, a ja cu ti za uzvrat pomoci da se ipak ponovo priblizis tvom zeljenom Iliru ??
Samo kazi - tu sam
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Sta mi se ovo desava, Boze dragi :stupid: - pitao se dok je i u Zmixi vladao haos.
Ona sa sandzackim-pasom ... tijelom ga zeli samo za sebe, da bude uvijek njen, ali, samo tijelom/facom, a ne i njegovim nacinom razmisljanja ... sem tog kroz sta oboje u isto vrijeme prolaze
Krivo je mrkom62 ... eto, otkle da sandzacki pasa uleti i shebe mu planove , jos ga podobro krkno u celenku ... gleda u Zmixu koja ...
Ona sa sandzackim-pasom ... tijelom ga zeli samo za sebe, da bude uvijek njen, ali, samo tijelom/facom, a ne i njegovim nacinom razmisljanja ... sem tog kroz sta oboje u isto vrijeme prolaze
Krivo je mrkom62 ... eto, otkle da sandzacki pasa uleti i shebe mu planove , jos ga podobro krkno u celenku ... gleda u Zmixu koja ...
A Zmixa iza njega i dok se on nadao socnoj sceni koju je unaprijed smislio u svojoj glavi, Zmixa izlija na njega kabal ledene vode....tako da su mu se svi udovi skupili....I cure rekose "Cyrus, zlato, ne budali i svoju mastu zakljucaj u neku donju ladicu...vrijeme je da pokupimo ostatak banda i krenemo na tourneju Od Kosova do Slovenije...ceka nas jos mnogo svadbi"....