Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#526 Post Postao/la im_ex »

sabinaM:
"Vidis, YoYo, mislim da se neces s nama proslaviti kako si mislio da ces. Zapravo, ja i nisam kompetentna da sama donesem ovako ozbiljnu odluku a bez da se prethodno konsultujem s mojom bagrom.
A sad, kad nesto potpuniju sliku imam o toj tvojoj ulozi menadzera ... hmm ... pa znas li ti da ja nemam volju ni pomenuti ovaj nas razgovor nikom od njih :baa:
Kazem ti, mi smo navikli bez okvira koji stezu ... nama plata a tebi kajmak, ha? [-X Zaboravi

Cudno, al' , evo, kao da mi se drijema ... hajd'ustani s mog kreveta da legnem."

YoYo:
"hahah ... salis se, jelde - ovaj se do juta nema namjeru podici odavde, ni za potpisan ugovor o saradnji, bona, bona :D "

sabinaM ga samo blijedo pogleda svjesna da bi nastavkom ubjedjivanja samo gubila vrijeme ... huhh, kako je sparno, pomisli i iz kofera uze spavacicu rijesivsi se osloboditi pidzame (mozda je i to jedan od razloga sto nije mogla zaspati - pidzama), ostavi lampu na stolicu upaljenu i pokusa se nekako smjestiti do papaye koja je povremeno u snu znala uzdahnuti ...

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#527 Post Postao/la Sabinam »

Ali nikako zaspati...jer je Papaya hrkala kao medo....pred jutro ipak zaspi..............kad je probudi neko kome¹anje...buka, uzvici, u pomoæ, u pomoæ.......po¾ar, po¾ar.......a izvoriste tog po¾ara je bila upravo Yo-yina cigara koja je pala na nepotpisani ugovor zapalila plahtu i od toga je planuo cijeli hotel (nejasno je sada kako je cijeli hotel poèeo goriti prije njihove sobe...ali nije bitno) nitko nije stradao...ali svi su sada cvokotali ispred hotela....najgore je bilo Sabini koja je nepromisljeno zamjenila pidzamu tankom spavaèicom.....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#528 Post Postao/la im_ex »

Kad, srecom, odnekud banu cyrus_virus i ogrnu je svojom vestom na sta sabinaM pocrvenje u licu k'o zaljubljena puterica ... zgleda se raja, neki se cudi a neki bas i ne

Vatrogasna ekipa je maximum davala od sebe pri gasenju pozara te se vec moglo vidjeti kako mnogi od vatrogasaca uspijevaju da udju u unutrasnjost hotela

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#529 Post Postao/la Sabinam »

Nakon mnogo tumbanja i gungule po hotelu....napokon su spasene neke stvarcice...vrlo malo toga....ali ono najbitnije je bilo tu....muzièki instrumenti (koji su ostali u autobusu)....Papayina crvena plesna haljinica koju je ona nemarno kada se skidala bacila kroz prozor i ona je ostala visiti na uzetu.....te neke sitnice....
Imali su svoj autobus...i osnovne stvari....Sabina je mislila, ipak cemo morati potraziti pomoæ od onog producenta-mulca, morat cemo potpisati ugovor pa bar na par mjeseci dok se ne oporavimo od ovog gubitka...
I skupise se oni u autobusu...onako svi u pidzamama i spavaèicama a poneki (bosman i Smeker888) samo u donjim gaèama....Morali su odrzati sastanak.............

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#530 Post Postao/la belly_dancer »

...na kojem su se morali pojavit goli.. :chuckel: :chuckel: :chuckel: ..al samo decki,i to je tako moralo biti zbooog.......
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#531 Post Postao/la Sabinam »

...toga jer je curama bilo zima...a oni su bili veeeeeeeeeeeeliiiiiki dzentlimeni...ali cure su to odbile......jer nisu zeljele da se muski dio trupe prehladi...posto nisu imali zdravstveno osiguranje

Ali sastanak je odrzan...i trebali je pod hitno krenuti u Zenicu...gdje su trebale biti kvalifikacije za Eurosong....na kojima su i oni uèestvovali... usput su trebali pokupiti Laku...koji ce im biti pisac rijeèi za pjesmu

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#532 Post Postao/la belly_dancer »

..su odlucili na putu..odabrali su im_ex..ipak ona ima najduze i najbolje rime.

ono:kad im_ex rima sve stima :)

i tako su oni stigli na eurosong..i kaze sabina:...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#533 Post Postao/la im_ex »

... mislim, stigli su u Zenicu na izbor pjesme predstavnice za Evroviziju (belly, nije odmah Evrovizija ... cekaj :baa: , a sabinaM ce:

"Raja, ja imam neki osjecaj od kog mi klecaju koljena ... ja ne znam sta ...

Brko77
Los Korisnik/ Banovan Korisnik

#534 Post Postao/la Brko77 »

...to treba da znaci,jel od visokih stiklica ili od uzbudjenja..........ili je ipak...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#535 Post Postao/la im_ex »

... ovaj suludi osjecaj da cemo odnijeti pobjedu :P

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#536 Post Postao/la belly_dancer »

..i odgovori ona njoj:ko je ono tamo?ono dvoje golupcica?da nam nisu nesta poznati?ajmeee pa to su......!

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#537 Post Postao/la Sabinam »

Nanci i lutikvadic...oni ce nam biti foto modeli za nas spot koji cemo smisliti kada pobjedimo na izboru za Eurosong...preljepi su...samo je pitanje hoce li raditi badave....

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#538 Post Postao/la belly_dancer »

..mada bas nevjerujem u tu cinjenicu..mozda da im ponudimo neke pare ipak..ipak spot je spot :D
na to joj odgovori sabina:......

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#539 Post Postao/la Sabinam »

Ponudit cemo mi njima voznju do Zenice, posto vidim da stopiraju u tom smjeru...pa onda kada oni udu meðu nas...lako cemo mi njih nagovoriti...
Uto u isti glas Bosman i Pasa74 poviæu: da,da,da,da a Im_ex i Papaya strogim pogledom o¹inu sabinu...jedino se Belly ¹a¹avo smijuljila...
I bosman zakoèi.......iiiiiiiiii...

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#540 Post Postao/la belly_dancer »

...povice:Koji ti je vrag danas!Sta se smijuris tako za bezveze,sta te mama nije naucila ozbiljnosti???!
Neeee..rece belly a on opet skoci na nju i pocne opet da vice:....

Odgovori