"Vidis, YoYo, mislim da se neces s nama proslaviti kako si mislio da ces. Zapravo, ja i nisam kompetentna da sama donesem ovako ozbiljnu odluku a bez da se prethodno konsultujem s mojom bagrom.
A sad, kad nesto potpuniju sliku imam o toj tvojoj ulozi menadzera ... hmm ... pa znas li ti da ja nemam volju ni pomenuti ovaj nas razgovor nikom od njih :baa:
Kazem ti, mi smo navikli bez okvira koji stezu ... nama plata a tebi kajmak, ha? [-X Zaboravi
Cudno, al' , evo, kao da mi se drijema ... hajd'ustani s mog kreveta da legnem."
YoYo:
"hahah ... salis se, jelde - ovaj se do juta nema namjeru podici odavde, ni za potpisan ugovor o saradnji, bona, bona

sabinaM ga samo blijedo pogleda svjesna da bi nastavkom ubjedjivanja samo gubila vrijeme ... huhh, kako je sparno, pomisli i iz kofera uze spavacicu rijesivsi se osloboditi pidzame (mozda je i to jedan od razloga sto nije mogla zaspati - pidzama), ostavi lampu na stolicu upaljenu i pokusa se nekako smjestiti do papaye koja je povremeno u snu znala uzdahnuti ...