Slazem se s tobom i puno te pozdravljamdadooo_21 je napisao/la:ja ne da samo mrzim novac! ja ga PREZIREM! zaradjivam ga samo sto moram,da ne crknem od gladi,a ima ljudi koji doslovno VOLE novac,i sve bi uradili samo da zadovolje svoju "zedj" za novcem! MRZIM GA!vidovita_dzemila je napisao/la:dadooo_21 je napisao/la:nije u soldima sveeeee!!! neka te tu kraj meneeee!!!
ahaaaaaaaaaaa a jesi li oti¹ao èak u irsku da zaradi¹ ili onako....ko turist...
MOJA TEORIJA JE - NOVAC JE IZVOR SVEG ZLA U SVIJETU! JA MORAM BITI U JEDNOJ IRSKOJ SAMO RADI TOG PRLJAVOG NOVCA. NE MOGU BITI ONDJE GDJE SAM JEDINO SRETAN!
Sve za novac....prljavi novac.....
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.
- sredovjecni_33
- Svakodnevni prolaznik
re
moje misljenje je "bolje tanju piti a rahat biti" 

Re: re
Te¹ko je danas biti rahat , kad papci vode dr¾avu i prisiljavaju narod da se upu¹ta u sve i sva¹ta, ne bi li se ¾ivjelo ¾ivotom dostojna èovjekasredovjecni_33 je napisao/la:moje misljenje je "bolje tanju piti a rahat biti"
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Distrofièari su u veoma kompliciranoj situaciji.
Ne znam jel Vehid zna da æe njegova bolest napredovati u smislu da mu odumiru mi¹iæi i da æe biti sve nepokretniji .
U mojoj blizini je zavod za rehabilitaciju omladine sa tom bole¹æu - tako da mi je mnogo ¹ta poznato - izmeðu ostalog i bezobrazluk dr¾ave , koja dozvoljava prodaju invalidskih kolica po bezobrazno visokoj cijeni .
Cijena je pribli¾no jednaka vrijednosti auta :-k
Ne znam jel Vehid zna da æe njegova bolest napredovati u smislu da mu odumiru mi¹iæi i da æe biti sve nepokretniji .
U mojoj blizini je zavod za rehabilitaciju omladine sa tom bole¹æu - tako da mi je mnogo ¹ta poznato - izmeðu ostalog i bezobrazluk dr¾ave , koja dozvoljava prodaju invalidskih kolica po bezobrazno visokoj cijeni .
Cijena je pribli¾no jednaka vrijednosti auta :-k
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Novac je samo sredstvo kojim mozemo malo olak¹ati ¾ivot...jedna je istina imao ga malo ili puno jednako ces ga potro¹iti...netko je tu napisao: Ako imam vi¹e novaca zdravije cu se hraniti, nije istina najzdravija je sirotinjska hrana...puno zelenja, malo mesa, nista grickalica i slatki¹a.
A to dali novac ponekad moze spasiti zivot, pa opet moze ga samo malo uljep¹ati i olaksati, ali ako ti je tako suðeno, nema tih para koje ce ti pomoæi...ne kaze se dzaba...novcem ne mozes kupiti najvaznije stvari zdravlje, ljubav i prijateljstvo. Sve ostalo je prolazna stavka...naravno treba ga imati toliko da si mozes priustiti stanovanje, odjeæu, hranu...ali to je samo zato jer zivimo u takvom drustvu gdje smo navikli sve kupovati...hehhehehe u doba praèovjeka bila bi nam dovoljna ¹pilja, luk i strijela (koji se dadu napraviti), komadiæ ¾ivotinjskog krzna da se ogrnemo i malo vrta da nesto posadimo ili uberemo sa stabla. Stvar je kriterija i potrebe da nesto imamo...tko je od malih prohtjeva tome nista ne fali...a tko uvijek necem te¾i vjeèito je nezadovoljan.
A to dali novac ponekad moze spasiti zivot, pa opet moze ga samo malo uljep¹ati i olaksati, ali ako ti je tako suðeno, nema tih para koje ce ti pomoæi...ne kaze se dzaba...novcem ne mozes kupiti najvaznije stvari zdravlje, ljubav i prijateljstvo. Sve ostalo je prolazna stavka...naravno treba ga imati toliko da si mozes priustiti stanovanje, odjeæu, hranu...ali to je samo zato jer zivimo u takvom drustvu gdje smo navikli sve kupovati...hehhehehe u doba praèovjeka bila bi nam dovoljna ¹pilja, luk i strijela (koji se dadu napraviti), komadiæ ¾ivotinjskog krzna da se ogrnemo i malo vrta da nesto posadimo ili uberemo sa stabla. Stvar je kriterija i potrebe da nesto imamo...tko je od malih prohtjeva tome nista ne fali...a tko uvijek necem te¾i vjeèito je nezadovoljan.
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Ra-jo nije on to htio reci...veli da mnogi ljudi...vjruju samo u novac, to su ti oni materijalisti kojima nista nije sveto i gaze sve pred sobom samo zbog tih papiriæa...i vjruju da su uz njega sretniji i zadovoljniji...mozda i jesu, ali ja nisam...puno sam kreativnija bez para....hahhhahahaha kako sklepati kraj s krajem 

Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

hahah...@sabinax....Da te pitam zar to @Mrki 62 nema vremena da spusti gitaru pa da mi on odgovori.....sabinaX je napisao/la:Ra-jo nije on to htio reci...veli da mnogi ljudi...vjruju samo u novac, to su ti oni materijalisti kojima nista nije sveto i gaze sve pred sobom samo zbog tih papiriæa...i vjruju da su uz njega sretniji i zadovoljniji...mozda i jesu, ali ja nisam...puno sam kreativnija bez para....hahhhahahaha kako sklepati kraj s krajem

Novac je platezno sredstvo...vazno za zivot ..a koliko ces imati...koliko se trudis da zaradis....i kolike su ti zasluge......toliko ces imati......... :-k
- belly_dancer
- Zvijezda foruma