Sta vas je danas nasmijalo???...............

Poruka
Autor/ica
ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#347 Post Postao/la ra-ja »

nasmijalo me i popravilo mi raspolozenje...

Ulica u kojoj stanujem je bila izlokana i kada se iz kupovine vracam jedva vucem kolica po njoj....Bas sam diskutovala prije par dana sa mojom komsinicom o tom problemu

Danas su sav asfalt podigli i rade ponovo sve....Kako su me nasmijali... :D

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#348 Post Postao/la sabinax »

A skoro pa nista danas :huh:
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#350 Post Postao/la paparaci »

nije danas, ali jeste juce. jaran. hahaha. Boze, budale.
dosao ti ja kod njega. stojim pred vratima stana i zvonim. cujem da mi iznutra nesto govori, ali ga slabo razumijem. znao sam da je za kompjuterom i da igra igrice(opsjednut je jednom igricom nenormalno!). kad meni odjednom mobitel zazvoni. ja pogledah, kad on! ja sam legao od smijeha. javio se onako kroz smijeh. kaze on sta je, sta se smijes? rekoh, ti nisi normalan! eto sto! on se smjeska - sto? pa budalo, stojim ti ispred vrata i ti mene zoves umjesto da mi otvoris. kaze znam, ali nemogu ustati. imam sad zestoku bitku, pa mi mobitel dobro dosao. ahhahaha. kaze hajd docicu kod tebe za jednu 20ak minuta. hahahaha. lud, pa zivi :baa: :D

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#351 Post Postao/la dare__71 »

eh taj moj Bego,tip iz kancelarije koji ni sam nezna sta mora da radi i hrce ali je dobrica ali posaljemo ga da nam uzme par gluposti na trafici i kao bi vise zahtjeva a on veli da mu napravimo spisak..jasko je zadnju stvar stavio skafisnjaskaf x2 a on jadan nije procitao do trafike....moz mislit reakcije i mucenja da skonta sta pise pa doda spisak trebi sa trafike i veli ...e ovo zadnje daj mi dvoje......citat:E nece bego vise iz svoje kancelarije,da makar nije bio dorucak i toliko svijeta ...... :lol: :lol: :lol: :lol:

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#352 Post Postao/la im_ex »

@paparaci ... mene sto se tice, osevapio si se :mir:
dare__71 je napisao/la:eh taj moj Bego,tip iz kancelarije koji ni sam nezna sta mora da radi i hrce ali je dobrica ali posaljemo ga da nam uzme par gluposti na trafici i kao bi vise zahtjeva a on veli da mu napravimo spisak..jasko je zadnju stvar stavio skafisnjaskaf x2 a on jadan nije procitao do trafike....moz mislit reakcije i mucenja da skonta sta pise pa doda spisak trebi sa trafike i veli ...e ovo zadnje daj mi dvoje......citat:E nece bego vise iz svoje kancelarije,da makar nije bio dorucak i toliko svijeta ...... :lol: :lol: :lol: :lol:

[smilie=to funny.gif]

Do sada, eto to
Kuda idu ljudi kao ja ...

maida_20
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#354 Post Postao/la maida_20 »

Rano jutros razgovarala ja sa jednim rodakom iz Amerike.
Covjek luckast :D vise se sali nego sto ozbiljno razgovara,tako da sam se na rano jutro ismijala ko ludaca :lol:
Kaze on meni na kraju razgovora:
"Ajde Maida nemoj se kupati da se opet cujemo" :lol:

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#355 Post Postao/la paparaci »

odvela rodjaka(koji ima nekih 5 godina) tetka u robnu kucu i kaze mu da sebi izabere sta god hoce, tetka ce mu kupiti. kaze on, ma necu nista, uzecu samo zvake. - pa uzmi sine jos nesto. sta god izaberes, tetka ce ti kupiti. - nije nista htio osim zvaka i hajd. odvede ona njega poslije toga u slasticarnu na kolace. kad naidjose neka dva momcica koja ga poznaju i upitase ga: "gdje si Mirza?! hoces li u dzamiju? jesi li uzeo abdest?"(vjersko pranje) - a on ce ti njima:"nisam. mogao sam uzeti sta sam htio, ali ja sam uzeo samo zvake."

[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]

ljubim ga tako slatkog :chuckel:

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#356 Post Postao/la dare__71 »

paparaci je napisao/la:odvela rodjaka(koji ima nekih 5 godina) tetka u robnu kucu i kaze mu da sebi izabere sta god hoce, tetka ce mu kupiti. kaze on, ma necu nista, uzecu samo zvake. - pa uzmi sine jos nesto. sta god izaberes, tetka ce ti kupiti. - nije nista htio osim zvaka i hajd. odvede ona njega poslije toga u slasticarnu na kolace. kad naidjose neka dva momcica koja ga poznaju i upitase ga: "gdje si Mirza?! hoces li u dzamiju? jesi li uzeo abdest?"(vjersko pranje) - a on ce ti njima:"nisam. mogao sam uzeti sta sam htio, ali ja sam uzeo samo zvake."

[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]

ljubim ga tako slatkog :chuckel:
eh dobri je mali skroz :lol:

diisaaa
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#358 Post Postao/la diisaaa »

bina papaya i zapisnicar :lol: :lol: :lol:
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe

maida_20
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#360 Post Postao/la maida_20 »