Ulica u kojoj stanujem je bila izlokana i kada se iz kupovine vracam jedva vucem kolica po njoj....Bas sam diskutovala prije par dana sa mojom komsinicom o tom problemu
Danas su sav asfalt podigli i rade ponovo sve....Kako su me nasmijali...

dare__71 je napisao/la:eh taj moj Bego,tip iz kancelarije koji ni sam nezna sta mora da radi i hrce ali je dobrica ali posaljemo ga da nam uzme par gluposti na trafici i kao bi vise zahtjeva a on veli da mu napravimo spisak..jasko je zadnju stvar stavio skafisnjaskaf x2 a on jadan nije procitao do trafike....moz mislit reakcije i mucenja da skonta sta pise pa doda spisak trebi sa trafike i veli ...e ovo zadnje daj mi dvoje......citat:E nece bego vise iz svoje kancelarije,da makar nije bio dorucak i toliko svijeta ......![]()
![]()
![]()
eh dobri je mali skrozpaparaci je napisao/la:odvela rodjaka(koji ima nekih 5 godina) tetka u robnu kucu i kaze mu da sebi izabere sta god hoce, tetka ce mu kupiti. kaze on, ma necu nista, uzecu samo zvake. - pa uzmi sine jos nesto. sta god izaberes, tetka ce ti kupiti. - nije nista htio osim zvaka i hajd. odvede ona njega poslije toga u slasticarnu na kolace. kad naidjose neka dva momcica koja ga poznaju i upitase ga: "gdje si Mirza?! hoces li u dzamiju? jesi li uzeo abdest?"(vjersko pranje) - a on ce ti njima:"nisam. mogao sam uzeti sta sam htio, ali ja sam uzeo samo zvake."
[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
ljubim ga tako slatkog :chuckel: